9 piese vestimentare clasice care nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau

FOTO: StockSnap/Pixabay.com
FOTO: StockSnap/Pixabay.com

Principalul avantaj al pieselor vestimentare clasice este ca pot fi combinate cu aproape orice. Unele dintre ele rezista o viata intreaga, daca piesele sunt de o calitate foarte buna. Nu ezita si cumpara-le, in cazul in care ele nu se afla inca pe rafturile dulapului tau, caci vei vedea ca merita in totalitate.

Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba:

  1. Pantofi cu toc negru

Prima investitie pe care sigur nu o vei regreta este o pereche de pantofi cu toc negri, de inalta calitate. Acestia pot fi asortati cu aproape orice si pot crea un look chic aproape instant. Indiferent ca ii vei combina cu o rochie, blugi sau pantaloni de costum, nu ai cum sa gresesti cu ei.

  1. Pantofii sport

Cand vine vorba de incaltaminte de dama, daca pantofii cu toc arata minunat si alungesc piciorul, vei avea nevoie si de ceva confortabil cand vrei o schimbare. Pantofii sport sunt un compromis extraordinar si se potrivesc cu orice tinuta. Acestia sunt disponibili intr-o mare varietate de culori si variante, de aceea trebuie sa decizi ce ti se potriveste mai bine, astfel incat sa ii poti purta in mai multe moduri. Dar, daca nu vrei sa te complici, alege pantofi sport albi.

  1. Costumul

Nu ai nevoie de el in fiecare zi la munca sau poate esti adepta blugilor, insa un costum perfect croit nu trebuie sa iti lipseasca. Acesta poate fi purtat in multe ocazii, atat in combinatie, cat si individual.

  1. Blugii perfecti

Pantalonii de blugi sunt disponibili in numeroase forme, insa trebuie sa iti gasesti perechea perfecta in care sa te simti confortabil.

  1. Tricou sau bluza alba

Un tricou sau o bluza alba este cu siguranta o piesa vestimentara care se potriveste cu orice, de aceea, nu trebuie sa iti lipseasca. Si nu trebuie sa iti para rau daca vei investi ceva mai multi bani in ea.

  1. Pulover de casmir

Indiferent daca se afla sub o geaca de iarna sau il porti intr-o seara racoroasa de vara, un pulover de casmir iti ofera o senzatie confortabila. Combina puloverul cu blugi sau pantaloni confortabili. Adauga adidasi sau pantofii negri cu toc si gata!

  1. Rochie neagra

Rochia neagra merge intotdeauna la o cina mai festiva, combinata cu sandale sau cizme si mai mult, poate fi combinata pentru a crea diverse outfit-uri.

  1. Trench

Trench-ul este un must have intre paltoane incepand cu anul 1870. Deoarece nu este realizat din material gros, haina este perfecta pentru tranzitie. Combina-l cu blugi si tricou alb si vei avea un aspect perfect simplu si atemporal!

  1. Haina pentru zile racoroase

Haina de iarna nu se demodeaza si poate fi purtata an de an. Se potriveste perfect cu blugii, dar si cu o tinuta business. In zilele noastre, acestea pot avea un stil supradimensionat, dar si clasic. Cum iernile de la noi sunt cu vreme schimbatoare, ai grija ca haina sa se potriveasca si cu pantofi mai lejeri, dat mai ales cu cizme de fete sau bocancei. Ai grija insa la compozitia materialului cand alegi haina, caci un strat de lana bun este deosebit de important pentru a mentine caldura.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.