6 modele de pantaloni scurți pe care să îi porți în această vară

Vine căldura și odată cu ea vine și nevoia de a ne îmbrăca cât mai confortabil și corespunzător temperaturilor. Fie ca este vorba de o dorință sau de o nevoie, cel mai mare aliat al temperaturilor ridicate, dupa tricou, sunt cu siguranță pantalonii scurți. Piesa își face loc în garderoba noastră pe tot parcursul verii și, nu în ultimul rând, devine un articol esențial pentru a supraviețui sezonului.

Cel mai bine, nu trebuie să fim blocați doar pe un singur model, există atât de multă varietate și pantaloni scurți interesanți încât, dacă vrem, putem garanta un look interesant în fiecare zi a săptămânii. Și ca de obicei, în fiecare vară, există acele modele care ies în evidență, cele mai populare și care garantează un look trendy.

Pantaloni scurți clochard

Fresh, confortabili și cu un model mai elaborat, pantalonii scurți clochard vă însoțesc combinațiile de vară asigurând acea notă mai aliniată cu aspectul. Piesa se combină cu cămăși largi, bluze imprimate, maiouri simple și creează perechi perfecte cu sandale cu bretele sau cu platformă.

Pantaloni scurți în dungi

Să fim de acord ca pantalonii scurti în dungi sunt piesa de bază a acestui sezon. Printul lor garantează acel farmec vintage întregii ținute și poate fi folosită atât în ​​combinațiile de plajă, cât și în viața de zi cu zi. Inutil să spun că pantalonii scurți cu dungi se potrivesc de minune cu un crop top negru, nu? Alte elemente ce pot fi combinații perfecte pentru pantaloni scurți în duni sunt tricoul simplu, maioul sau body-ul fiind, de asemenea, super fermecătoare.

Pantaloni scurți din in

Un succes vara trecută, pantalonii scurți din in continuă să fie o alegere perfectă pentru cele care caută să ofere ținutei un aspect fresh și văratec. Cu un stil minimalist interesant, articolul poate fi folosit în look-uri cu haine în tonuri deschise sau pământii și este super sofisticat. Totuși, dacă îți place foarte mult culoarea, există și variante cu nuanțe mai deschise care dau viață look-ului. Chiar merită să pariezi pe o ținută cool, bazată pe pantaloni scurți din in.

Pantaloni scurți din denim

Dacă există un articol care este întotdeauna binevenit în garderoba noastră, aceștia sunt pantalonii scurți din denim. Casual, simpli, atemporali, articolul devine o opțiune sigură pentru ținutele de zi cu zi, cluburi de noapte, plajă, bar, grătar. Pot fi combinați ușor cu tricouri crop sau imprimate sau piese cool hi-lo și elemente croite. Pantalonii scurți din denim sunt extrem de versatili, vin în diferite variații de culori și în diferite stiluri, de la clasic la edgy, dar și în diferite tipuri de croiuri, deci trebuie să acordați atenție și acestui aspect înainte de a alege perechea perfectă pentru tine.

Pantaloni scurți albi

Dacă pantalonii negri sunt cel mai mare succes în timpul iernii, vara sunt pantalonii albi care domină ținutele fetelor la modă. Simplă, dar cu o notă de eleganță, piesa este ideală pentru cele cărora le place un aspect minimalist și îngrijit. Este genul acela de piesă care poate fi inclusă în valiză pentru a fi folosită în look-urile tururilor din punctele turistice, restaurante sau chiar în acea plimbare mai relaxată. Pantalonii scurți albi pot fi putați ușor cu tricouri în culori îndrăznețe sau pot fi utilizați în ținute mult mai elegante, împreună cu un sacou și o pereche de sandale sau pantofi cu toc fini. 

Pantaloni scurți sport

Pantalonii sport sau sweatpants au devenit preferații tuturor în ultimult timp. Foarte confortabili, pot fi perfecți pentru ținutele de zi cu zi, dar și pentru plimbări relaxante. Acești pantaloni scurți sport, din materiale moi, sunt des văzuți în ultimul timp la influenceri și vedete și pot fi purtați cu tricouri, crop topuri, body-uri, împreună cu adidași sau teniși. Pot fi combinați în diverse moduri. Puteți opta pentru pantaloni scurti Nike, Adidas sau Puma și să creați cele mai cool ținute pentru sezonul de vară în timp ce vă bucurați și de confort.