5 motive pentru care bicicleta eliptică este aparatul fitness ideal pentru uz casnic!

bicicleta eliptica

Iti doresti sa scapi de surplusul de greutate, dar nu stii ce aparat fitness sa alegi pentru uz casnic? Daca vrei sa iti tonifiezi musculatura intregului corp, fara sa-ti suprasoliciti articulatiile, alege o bicicleta eliptica. Acest aparat fitness ofera o multime de beneficii si te va ajuta sa-ti remodelezi corpul in totalitate.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa achizitionezi o bicicleta eliptica:

  1. Antrenamentele regulate te scapa de calorii

Daca iti doresti sa „topesti” rapid surplusul de grasime, antreneaza-te pe o bicicleta eliptica. Acest aparat fitness te ajuta sa arzi pana la 400 de calorii in numai 30 de minute de antrenament. Specialistii in fitness iti recomanda sa alternezi exercitiile de intensitate medie (45-60 de minute) cu cele de tip HIIT (30 de minute la o intensitate variabila).

PONT: Pentru a slabi intr-un timp scurt, este necesar sa arzi mai multe calorii decat consumi intr-o zi, asa ca este foarte important sa adopti si un regim alimentar sanatos.

  1. Iti creste rezistenta la efort

Acest tip de bicicleta iti permite efectuarea exercitiilor aerobice esentiale pentru un antrenament echilibrat. Acestea iti vor intari inima, plamanii si muschii, iar tu vei fi mai rezistent la efort. Daca esti in cautarea unei biciclete eliptice de calitate superioara, intra pe Sport-Mag.ro si o vei putea achizitiona la cel mai avantajos pret.

bicicleta eliptica
  1. Iti tonifiaza musculatura

Un alt motiv pentru care ar trebui sa ai acasa o bicicleta eliptica este faptul ca iti tonifiaza toate grupele importante de muschi. In timpul exercitiilor, muschii din partea inferioara a corpului sunt solicitati in permanenta, iar atunci cand vei folosi manerele mobile ale acestui aparat, iti vei lucra si grupele musculare din partea superioara. Asadar, in timpul antrenamentelor pe acest tip de bicicleta, iti vei tonifia intregul corp.

In plus, tonifierea musculaturii se va realiza fara socuri sau miscari necontrolate, motiv pentru care acest aparat este recomandat si pentru recuperarea musculara dupa accidentari sau dupa o perioada lunga petrecuta fara sa faci efort fizic.

  1. Iti imbunatateste echilibrul

Acesta este inca un avantaj important pe care ti-l ofera o bicicleta eliptica. Atunci cand stai in pozitie dreapta si lasi manerele bicicletei libere, vei antrena muschii resposabili de echilibru. Daca decizi sa efectuezi acest exercitiu, este important sa fii sigur inainte ca setarile de rezistenta si inclinatie sunt potrivite pentru a nu te accidenta.

  1. Este foarte usor de folosit

Bicicleta eliptica este un aparat fitness pe care il poate utiliza oricine, insa daca iti doresti sa faci exercitii mai grele, este indicat sa consulti un specialist in fitness. Acesta te va indruma in privinta antrenamentelor pe care trebuie sa le efectuezi pentru a te bucura de rezultatele dorite.

Prin urmare, daca si tu vrei sa te bucuri de avantajele acestui aparat fitness, intra pe Sport-Mag.ro si alege bicicleta potrivita pentru nevoile tale. Aici vei gasi o gama variata de aparate fitness la cele mai avantajoase preturi. A venit momentul sa te bucuri de un antrenament confortabil, eficient si silentios in confortul propriei tale locuinte! Profita de ofertele speciale de pe site si comanda acum bicicleta care iti va transforma corpul!