5 avantaje ale familiilor cu copii care locuiesc în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București

Te gândești să cumperi un apartament pentru tine și familia ta, însă nu știi cum să iei cea mai bună decizie? Achiziția unui  apartament este o investiție pe termen lung, așa că nu îți permiți să scapi din vedere niciun aspect important, mai ales că de alegerea ta va depinde calitatea vieții întregii tale familii.

Nu căuta mai departe! Ansamblul rezidențial Vivenda Residencias va răspunde tuturor necesităților tale și va reprezenta cea mai bună investiție posibilă pentru tine! Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias din București a fost gândit tocmai în scopul de a oferi condiții ideale pentru o viață modernă și confortabilă, de care să te poți bucura din plin alături de persoanele dragi ție.

Iată în continuare cinci avantaje pe care familia ta le va avea locuind în complexul Vivenda Residencias:

1. Veți fi aproape de centrul orașului și veți avea acces la toate mijloacele de transport în comun

Atunci când vine vorba de apartamente noi în București, zona în care este situat complexul rezidențial e foarte importantă. Dacă locuiești la marginea orașului, vei avea mult mai greu acces la facilitățile oferite de capitală. Gândește-te la drumul zilnic spre birou și la drumul copiilor spre școală în condițiile de trafic sufocat din București, dar și la ieșirile cu prietenii în centru la un restaurant, în parc sau la diverse evenimente – sunt toate acestea aspecte la care ai prefera să renunți?

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias din București este situat la doar câteva minute de centrul orașului, iar în imediata apropiere a complexului ai la dispoziție stația de metrou Costin Georgian, precum și stații de tramvai, autobuz și troleibuz, astfel încât să ajungi rapid oriunde ai nevoie.

2. Vă veți bucurați de o viață activă datorită parcurilor și mall-urilor din zonă

Complexul Vivenda Residencias se află la câteva minute distanță de unul dintre cele mai frumoase parcuri bucureștene, parcul IOR- Titan. De asemenea, din complexul Vivenda poți ajunge rapid în mall-ul Park Lake și în Mega Mall, ceea ce înseamnă nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber: plimbări, shopping, filme la cinema sau ieșiri la cafea cu prietenii.

Iar pentru cumpărăturile urgente, nici măcar nu va fi necesar ca tu sau membrii familiei tale să vă deplasați cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun pentru că lângă complexul rezidențial veți găsi mai multe supermarketuri de la care să vă aprovizionați mereu simplu și rapid.

3. Veți avea la doi pași grădinițe și școli

Dacă ai copii, știi cât de important este ca grădinița și școala să fie aproape, pentru ca micuții tăi să nu fie nevoiți să se deplaseze pe distanțe mari în fiecare zi. De aceea, când încerci să te decizi asupra unui ansamblu rezidențial în București, pune în topul listei confortul familiei tale.

Lângă Vivenda Residencias ai grădinițe, școli, spații de joacă și zone verzi, astfel încât copiii tăi să aibă acces facil la tot ce le trebuie.

4. Veți locui într-un apartament nou, realizat din materiale de calitate, bine compartimentat și personalizat

Apartamentele noi de vânzare din București pot fi diferite ca zonă, ca și configurație ori stil de construcție, însă un lucru ar trebui să fie avut mereu în vedere la momentul luării deciziei de a achiziționa un apartament: calitatea materialelor din care e realizat blocul, precum și finisajele apartamentelor.

În complexul de blocuri noi Vivenda vei găsi apartamente construite din materiale solide și durabile, pentru ca familia ta să se simtă întotdeauna în siguranță. În plus, apartamentele de 2, 3 și 4 camere din ansamblul rezidențial Vivenda sunt bine compartimentate, așa că veți putea profita din plin de spațiu, iar, ca avantaj suplimentar veți putea personaliza apartamentul  potrivit gusturilor voastre cu privire la parchet, vopseaua lavabilă, ușile interioare și ceramica din băi, potrivit opțiunilor puse la dispoziție de dezvoltator.

5. Vă veți putea face ușor noi prieteni

Nu uita și marele avantaj din punct de vedere al relațiilor sociale pe care îl ai într-un complex rezidențial de blocuri noi din București: vei întâlni multe persoane de vârste apropiate cu tine și cu hobby-uri și preocupări asemănătoare, așa că îți vei putea face prietenii durabile. Iar cei mici vor avea și ei în bloc tovarăși noi de joacă, care se vor putea transforma în prieteni pe viață, ceea ce e de neprețuit în copilărie și mai târziu în adolescență. Iar în complexul de blocuri noi Vivenda Residencias veți găsi o comunitate de oameni minunați, alături de care veți putea forma o adevărată familie.

Pe lângă toate avantajele de mai sus, atunci când achiziționezi un apartament în Vivenda Residencias, poți opta și pentru un loc de parcare, așa că nu vei avea de ce să îți faci griji pentru siguranța mașinii tale.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unor apartamente noi de vânzare în București, e momentul ideal să faci o vizită în showroomul Vivenda. Programează o vizionare și convinge-te!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.