Veloteca acordă vouchere la achiziționarea celor mai performante biciclete ale anului

Vouchere. Foto: Pixabay

Vremea ne-a jucat feste in ultima perioada, insa un lucru este cert – primavara si-a intrat in sfarsit in gratii si ne putem reintoarce pe pista de biciclete. Adevaratii pasionati si profesionistii sunt sigur in asentimentul nostru, chiar daca pe multi dintre noi vremea rece nu ne-a impiedicat sa scoatem bicicletele pe teren si sa ne petrecem ore in sir pedaland.

Daca si tu te numeri printre adevaratii pasionati de biciclete, dar si daca preferi plimbarile de primavara, sigur te vei bucura sa afli ca Veloteca ti-a pregatit o surpriza.

In acest an, pentru orice bicicleta care nu beneficiaza de reducere, Veloteca ofera gratuit un voucher cadou consistent, in functie de valoarea bicicletei. Acest voucher pentru biciclete poate fi folosit pentru achizitia de accesorii si/sau echipament, online sau offline. De asemenea, trebuie sa cunosti faptul ca acestea pot fi folosite pe loc sau in termen de maxim 6 luni de la achizitie. 

De exemplu, daca te-ai decis sa-ti achizitionezi o Merida Big Nine 100 2018, vei primi un voucher pentru biciclete in valoare de 200 de lei. Cu ajutorul acestuia vei putea sa-ti achizitionezi orice iti doresti din categoriile de echipamente si accesorii pentru biciclete. Acum este sansa ta iti completezi echipamentul  pentru bicicleta sau sa inlocuiesti anumite lucruri care s-au uzat sau nu iti mai sunt potrivite. Plus ca marile branduri producatoare de echipamente si accesorii vin permanent cu inovatii in domeniul ciclismului, iar un voucher pentru biciclete este exact imboldul de care ai nevoie sa faci o achizitie demna de anul 2018. Iata cateva dintre lucrurile pe care le vei putea achizitiona cu ajutorul unui voucher pentru biciclete Veloteca:

  • Ciclocomputere si GPS-uri pentru bicicleta cu ajutorul carora sa te orientezi mult mai usor in spatiu. In plus, acestea iti ofera o multime de functii care oricarui ciclist ii sunt necesare. De exemplu, acestea iti calculeaza caloriile consumate, iti monitorizeaza pulsul, iti indica viteza si temperatura si multe altele.
  • Daca vrei sa consumi acest voucher pentru biciclete fara sa mai cheltui bani suplimentari, poti sa iti achizitionezi un bidon de apa, lumini pentru bicicleta sau un antifurt de o calitate foarte buna.
  • Din seria echipamente, foloseste acest voucher pentru biciclete intr-un mod inteligent. O regula nescrisa spune ca un echipament pentru biciclete complet este format din trei straturi. Daca nu vrei sa investesti in alte piese vestimentare, cumpara-ti primul strat, anume un tricou dintr-un material tehnic de cea mai buna calitate. Desigur, daca esti profesionist, cunosti mai mult ca sigur tot ceea ce tine de echipamentul pentru biciclete, asa ca nu iti va fi foarte greu sa decizi cum sa iti folosesti voucherul pentru biciclete.

Viziteaza magazinul online Veloteca si afla mai multe despre aceste vouchere pentru biciclete. Valoarea acestora este afisata in fiecare pagina de produs.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.