Un român a rămas blocat sub pat și a fost salvat de pompieri

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Realitatea bate filmul! Pompierii din județul Neamț au fost chemați să intervină într-o situație foarte rară. Un bărbat i-a alertat că a rămas blocat în apartamentul său din Roman.

Echipa de intervenție a descoperit că bărbatul rămăsese cu o mână blocată sub pat, în timp ce încerca să recupereze telecomanda.

Pompierii au intrat ușor în casă, pentru că ușa nu era încuiată, au ridicat patul și au rezolvat situația. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, le-a spus pompierilor că a încercat timp de o oră să-și scoată mână de sub pat, iar în momentul în care a văzut că nu reușește a sunat la 112.

În ultimii ani au fost mai multe situații ciudate la care echipele de intervenție au fost solicitate să intervină. De exemplu, o bucureșteancă a sunat la numărul de urgențe după ce câinele fiului ei, cu care locuia în aceeași casă, s-ar fi postat în fața ușii și n-a vrut să o lase să plece pentru a-și cumpăra medicamente.

Un alt caz amuzant a fost când o tânără din București, care adoptase o veveriță, a sunat la numărul de urgențe pentru a se plânge că animalul său – pe care îl dorea a fi unul de companie – a reușit să fugă din casă și s-a refugiat într-un copac din fața blocului.

Un alt caz bizar înregistrat la 112 a fost când o profesoară din Timişoara a chemat mascaţii pentru că a auzit fantome la uşa ei.

După ce a auzit toată noaptea bubuituri la uşa imobilului în care locuieşte, cadrul didactic a reuşit să îi mobilizeze pe mascaţi şi alte câteva echipaje de poliţie în urmărirea unor persoane necunoscute care îi doreau răul.

După o oră de căutări fără succes, femeia i-a alertat, din nou, pe oamenii legii că viaţa îi este pusă în pericol.

De asemenea, la Timișoara, un bărbat care s-a urcat într-un nuc din curtea casei pentru a tăia mai multe crengi şi-a rupt piciorul în copac.

Bărbatul a rămas suspendat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru salvarea lui. Soţia a fost cea care l-a găsit suspendat în copac și a sunat la 112, potrivit Adevarul.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.