Un puști din România i-a cucerit pe spanioli cântând la metrou

Captură TV Știrile TVR
Captură TV Știrile TVR

Paul, un copil român, a devenit cunoscut la Madrid, după ce i-a încântat pe călătorii dela metrou. Paul a studiat la Colegiul Național „Dinu Lipatti” și acum vrea să-și continue studiile. Întrucât părinții săi, care lucrează în Madrid, nu-și permit să-l ajute să-și împlinească visul, Paul strânge bani cântând în stațiile de metrou ale Madridului după orele de școală.

Paul le-a atras atenția și jurnaliștilor spanioli, care i-au relatat povestea. „Într-o bună zi mă imaginez un mare concertist. Mie îmi place foarte mult „Balada” (n.r. Ciprian Porumbescu)”, a povestit Paul, pentru Știrile TVR.

Acum, tânărul își dorește să strângă bani pentru a-și cumpăra o vioară electrică cu ajutorul căreia să le câștige în continuare simpatia oamenilor de pază de la metrou, care trebuie să-l lase să-i încânte pe madrileni. „În prima zi m-am simțit ca o căprioară hăituit de lupi”, povestește Paul.

După ce a apărut în presa din Spania, violonistul Ara Malikian l-a căutat și l-a invitat la unul dintre spectacolele sale. Mai mult, câteva persoane i-au promis că îl vor ajuta să-și continue studiile. Însă Paul se bazează deocamdată doar pe forțele sale de a convinge publicul de la metrou că este un tânăr muzician în devenire care merită atenție.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Filmare aeriană: cetatea Alba Carolina, sub vraja iernii
Test de inteligență. O problemă de logică cu ouă de Paşte
TOP 10. Cele mai frumoase imagini cu Universul
Cum a fost posibil unul dintre cele mai puternice atacuri cibernetice asupra presei
Care sunt țările unde femeile stau cot la cot cu bărbații pe bancnote
Filmuleţul momentului. Un grup de norvegience frumoase îşi apără agricultura