Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă şi s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre, după ce a aterizat pe aeroportul internaţional din oraşul Trabzon, în Turcia.

Toți cei 162 de pasageri aflați la bordul aeronavei, cât și toți membrii echipajului au scăpat teferi din acest inccident dramatic. Avionul, care aparţinea companiei aeriene private Pegasus, efectuase un zbor Ankara-Trabzon.

Aparatul de zbor a părăsit pista de aterizare și s-a oprit, cu botul în jos, pe malul Mării Negre. Cauza accidentului este încă neclară, în timp ce agenția de presă turcă Anadolu a anunțat că pasagerii au trăit momente de panică, însă că nimeni nu a fost rănit.

”Avionul s-a aplecat într-o parte. Zona din față era în jos și spatele era în sus. A fost panică, oamenii urlau”, a povestit Fatma Gordu, care s-a aflat la bord. Aeroportul a fost închis timp de câteva ore după accident.

Imaginile arată cum avionul s-a oprit la doar câțiva metri de apele Mării Negre.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.