Locuri de muncă în Germania. Salarii de 1.900 de euro, cazare gratuită

FOTO: Michal Jarmoluk/Pixabay
FOTO: Michal Jarmoluk/Pixabay

O companie de recrutare este în căutare de muncitori pentru o firmă din Germania. De exemplu, se caută instalatori cărora li se oferă un salariu net de 1.900 de euro pe lună. De asemenea, cazarea este gratuită.

Se cer studii profesionale de specialitate în domeniu, „calitate înaltă a muncii, precizie și independență”. Cei care se angajează ca instalatori trebuie să facă instalații sanitare de încălzire și să asambleze țevi și instalații sanitare și să instaleze radiatoare.

Se oferă și asigurare medicală, asigurare în caz de accident, asigurare de șomaj și de pensie. Orele suplimentare se plătesc cu un bonus de 25%.

Se plătește concediul între 24 și 30 de zile, în funcție de durata angajării. De Crăciun și pentru concediu se oferă bonusuri între 150 și 300 de euro.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – AICI.

Aceeași firmă mai este în căutare și de electricieni. Și pentru aceștia cazarea este gratuită. Salariul net pentru un electrician este de 1.800 de euro. Potrivit descrierii jobului, electricienii care se angajează pe aceste posturi trebuie să schimbe sau să extindă instalații electrice și să instaleze sisteme electrice, precum prize, lămpi, întrerupătoare, senzori sau alarme.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – AICI.

O altă firmă de recrutare caută, tot pentru Germania, asistenți medicali generaliști. Potrivit anunțului, nu e obligatoriu să cunoașteți limba germană. Mai multe detalii despre cerințe găsiți LA ACEST LINK.

Se mai caută angajați pentru gelaterii din Germania. Job-ul este full time și sunt acceptați și studenți. Mai multe detalii legate de condiții și salariu găsiți LA ACEST LINK.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.