Ocazie mare! Locuri de muncă în Canada, inclusiv pentru șoferi

locuri de muncă canada
Foto: Wikimedia Commons / Keith JJ / pixabay.com

Locuri de muncă în Canada. Românii care vor să muncească în Canada au acum șansa de a se întâlni cu mai mulți angajatori din această țară.

1. Cei interesați pot participa la un târg de joburi unde vor avea ocazia să discute direct cu angajatori canadieni, fără intermediari.

De asemenea, la târg ei vor primi și informații oficiale despre formalitățile necesare pentru a munci în Canada.

În total, angajatorii oferă 75 de locuri de muncă.

Angajatorii caută:

– șoferi de TIR
– muncitori în industria alimentară
– muncitori pentru instalare parchet, gresie, faianță, mochete
– mecanici pentru mașini de cusut industriale
– operatori presă haine

AICI puteți afla toate informațiile necesare pentru a participa la interviuri, inclusiv data și locul unde vă puteți întâlni cu angajatorii.

Locurile de muncă oferite sunt full time.

Locuri de muncă în Canada

2. Un alt târg de joburi ce va avea loc în România este organizat de angajatorii din industria alimentară și cea a peștelui. În total, sunt 50 de locuri de muncă disponibile în acest domeniu.

Cei interesați pot veni la târg pentru a discuta direct cu angajatorii, fără alți intermediari.

Angajatorii caută:

– muncitori pentru industria alimentară (ciocolată, patiserie, pâine etc)
– reparat plase-năvoduri
– prelucrare pește

AICI puteți afla toate informațiile necesare pentru a participa la interviuri, inclusiv data și locul unde vă puteți întâlni cu angajatorii.

3. O mare companie din Canada caută 15 operatori de mașini forestiere care să lucreze în centrul și sudul New Brunswick, în estul Canadei.

Operatorul de mașini forestiere este însărcinat să furnizeze fabricilor lemnul de care este nevoie pentru a fabrica produse de înaltă calitate, care sunt vândute clienților din întreaga Americă de Nord. Se așteaptă ca aceștia să opereze mașina forestieră într-un mod sigur, eficient și productiv, în conformitate cu cele mai bune practici de management ale J.D. Irving, Limited. Fondată în anul 1882, compania J.D. Irving, Limited are la ora actuală 15.000 de angajați.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.