Joburi în fast food-uri. Ce salarii se oferă

Câteva dintre cele mai mari lanțuri de fast food-uri din România au mai multe anunțuri de angajare. Sunt locuri de muncă potrivite și pentru cei care nu au experiență în acest domeniu.

Lanțul Pizza Hut, de exemplu, caută, printre altele, ospătari, lucrător în bucătărie sau curieri.  Printre altele, se oferă training specializat pentru fiecare post de lucru, pachet salarial motivant, tichete de masa, program flexibil de lucru.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată și veți lucra într-o echipă tânără și entuziastă. Lanţul internaţional de restaurante are peste 44.000 de locaţii deschise în mai mult de 100 de ţări.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Pizza Hut aflați de LA ACEST LINK.

„Ești o persoană energică, dornică de a învăța în permanență lucruri noi, care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ești încă student sau elev și dorești să acumulezi experiență profesională?

Atunci poți opta pentru poziția de Crew și beneficiezi de un program de lucru flexibil, training și oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt”, este anunțul celor de la McDonald’s.

Potrivit acestora, poziția de crew implică o activitate variată, care include toate zonele unui restaurant, de la bucătărie și case de marcat până la sala de mese.

În ceea ce privește salariile, pentru poziția de crew și hostess salariile pornesc de la 1.750 de lei și ajung până la 3.200 de lei, pentru poziția de manager trainee.

Puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la McDonald’s de LA ACEST LINK. 

Și KFC caută personal pentru posturile de casier și bucătar și precizează că „nu este necesară experiența anterioară”. De asemenea, programul este unul flexibil. „KFC pune accent pe dezvoltarea profesională a angajaților săi, facilitând și respectând, totodată, echilibrul între viața profesională și cea personală.

Programul flexibil de 8, 6, 4 ore sau weekend se adresează tuturor cerințelor, reușind astfel îmbinarea utilă a timpului liber cu cel petrecut la serviciu”, transmit cei de la KFC.

KFC (Kentucky Fried Chicken) este cea mai mare companie din lume care comercializează produse din pui. În România sunt 59 de locații KFC, în orașe ca: București, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Iași, Constanța sau Sibiu.

Mai multe detalii legate de salariu și condițiile locurilor de muncă puteți afla aplicând LA ACEST LINK.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.