Inspectoarea școlară care apare în poze senzuale pe profilul de Facebook a demisionat

violeta varga
Violeta Varga. Foto: Facebook

Violeta Varga, inspectoarea de la ISJ Arad care tocmai fusese numită în funcție, și ale cărei fotografii senzuale publicate pe Facebook au atras atenția presei în ultimele zile, a demisionat din funcție în urma scandalului creat.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Inspectoratul Școlar Județean Arad printr-un comunicat de presă.

“Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunțe la funcția pentru care a fost numită”, se arată în document.

Pe profilul său, care nu mai este public după izbucnirea scandalului, Varga are zeci de poze în ipostaze senzuale, în care apare îmbrăcată în haine sexy, purtând un machiaj strident.

Începând cu acest an, Violeta Varga urma să fie inspector pentru educație permanentă (cu atribuții suplimentare în fișa postului, pentru activități extrașcolare). Anterior a fost director adjunct al Centrului Școlar de Educație Incluzivă din același județ.

Varga a fost propusă pentru această funcție de ISJ Arad, iar Ministerul Educației este cel care a aprobat numirea. Nu a existat un concurs pentru ocuparea postului.

„Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educației Naționale și a obținut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09. 2017”, se mai arată în comunicatul de presă al ISJ Arad.

„Precizăm că doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condițiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME și a depus la secretariatul ISJ Arad CV și acord scris privind ocuparea funcției menționate”, continuă comunicatul.

Deocamdată, CV-ul Violetei Varga nu este disponibil pe internet.

Potrivit presei locale, Violeta Varga este o apropiată a Florentinei Horgea, prefectul PSD al județului Arad.

Mai multe fotografii publicate pe Facebook de fosta inspectoare găsiți AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.