Fotografia unui adolescent român, aleasă de National Geographic Magazine

bujori_rodnei
O fotografie superbă realizată de un elev român în vârstă de 18 ani a fost publicată de National Geographic Magazine, la secţiunea Daily Dozen (o selecţie a celor mai bune 12 fotografii dintr-o zi).

Imaginea surprinsă de Mihai Nicoară prezintă lacul Lala Mic, înconjurat de o adevărată mare de bujori de munte înfloriţi. Lacul se află sub vârful Ineu, din Munţii Rodnei.

Mihai Nicoară, care s-a îndrăgostit de fotografie în urmă cu trei ani, are 18 ani, locuieşte în comuna Frătăuţii Noi şi este elev al Colegiului „Andronic Motrescu” din Rădăuţi.

Mihai a înscris imaginea pe http://yourshot.nationalgeographic.com, iar fotografia realizată de el a fost inclusă la secţiunea Daily Dozen în data de 14 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România și în lume, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.