Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie

FOTO: Facebook Elena Udrea
FOTO: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca. În 2016, Udrea s-a înscris la un master de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială. Spunea atunci că va înființa „Institutul Fericirii” și vrea „să ajute oamenii prin credință”.

Studenta Udrea a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la niciun examen, iar la cursuri a fost doar de câteva ori.

„Dorința mea a fost să mă pregătesc în consiliere pastorală, tocmai pentru a putea să sprijin pe cei care au probleme emoționale, care au probleme de orice altă natură, care se pot trata prin credință religioasă.

Am ales această formulă de master. Puteam să fac chiar facultatea. Doream ca această pregătire să se realizeze într-un termen mai scurt. Este un masterat de un an, pentru a putea fi utilă cât mai curând celor care eu consider că au nevoie de un astfel de sprijin. Voi vedea dacă în viitor mă voi înscrie la Facultatea de Teologie”, declara Elena Udrea, în 2016, după ce a intrat la master, la România TV.

Elena Udrea a mai spus și că datorită credinţei, în viaţa sa se întâmplă lucruri „miraculoase şi fericite”. „Am fost mereu o persoană credincioasă, însă nu am fost atât de practicantă a credinței religioase cum sunt acum. Constat în viața mea cum lucrurile se întâmplă în mod miraculos și fericit, datorită acestei credințe puternice și reale”, a mai adăugat Udrea.

Fostul ei șef de partid și de la Cotroceni a spus că a „înțeles-o”. „Doamne, fereşte, nu (m-a consultat – n.r.), dar am şi înţeles-o. Gândiţi-vă că este o femeie simplă, cu greutăţi. Când eşti singur, când te duci pe la Vadu ca să nu te vadă lumea, îţi găseşti un refugiu în religie”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.