De la 109 lei. Zbor direct din România către unul dintre cele mai vechi orașe din lume

Kutaisi FOTO: Kober/Wikimedia Commons
Kutaisi FOTO: Kober/Wikimedia Commons

Cea mai mare companie aeriană de pe piața românească, operatorul low-cost Wizz Air, lansează în această vară un zbor direct către unul dintre cele mai vechi orașe din lume. Este vorba despre ruta București – Kutaisi, Georgia.

Zborurile vor fi introduse începând cu 3 iulie și vor fi marțea, joia și sâmbăta.

Potrivit Wizz Air, preţurile biletelor pornesc de la 109 lei/segment cu toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută Wizz de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților.

Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 lei pe segment.

Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări”, spune Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 93 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 141 de destinaţii din 44 de ţări.

Din România, Wizz Air operează 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale. Anul acesta compania va începe alte 19 zboruri noi din ţară care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.

FOTO: Kober/Wikimedia Commons

https://www.youtube.com/watch?v=j6PorIzjs1c

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.