City-break ieftin. Cum poți vedea marile orașe din Europa cu bani puțini

De anul viitor, un city break Amsterdam ar putea veni cu prețuri mai mari la cazare FOTO: MabelAmber/Pixabay.com
De anul viitor, un city break Amsterdam ar putea veni cu prețuri mai mari la cazare FOTO: MabelAmber/Pixabay.com

Dacă sunteți în căutarea unui city-break ieftin în 2018, acest articol vă va ajuta. Aflați cum puteți călători cu un buget limitat în cele mai frumoase orașe din Europa.

Pentru a accesa întreaga listă cu oferte de city-break la prețuri foarte avantajoase disponibile în acest moment, intrați aici.

Astfel, dacă vreți să petreceți câteva zile de relaxare într-unul din marile orașe europene, o puteți face foarte ușor. Există numeroase oferte avantajoase în acest moment, iar printre destinațiile cele mai populare printre turiștii români sunt Barcelona, Berlin, Stockholm, Larnaca, Catania, Florența, Londra, Atena, Paris sau Veneția.

City-break ieftin. Plecări din toată țara

Printre avantajele unui city-break ieftin se numără și faptul că puteți începe vacanța în mai multe orașe ale României, nefiind necesară deplasarea până în Capitală.

Transportul în aceste mini-vacanțe în orașele europene se face, de obicei, cu avionul, însă există și unele destinații, mai apropiate, care pot fi atinse cu autocarul.

Un pachet city-break ieftin include transportul, cazare de 3 sau 4 nopți la hoteluri de două, trei sau chiar patru stele, cu mic dejun inclus.

City-break ieftin. Top 3 oferte

1. City break Lisabona

Dacă vreți să vizitați capitala Portugaliei în acest început de an, o puteți face cu doar 200 de euro.

Pentru acești bani veți primi 3 nopți de cazare cu mic dejun la Hotelul Residencial, de trei stele, și bilet de avion dus-întors.

Hotelul Residencial Horizonte este situat în centrul Lisabonei, vizavi de staţia de metrou Parque. În fiecare dimineaţă, oaspeţii pot lua un mic dejun tip bufet, cu preparate locale şi internaţionale, în sala de mic dejun a Hotelului Residencial Horizonte. Barul serveşte băuturi răcoritoare şi gustări uşoare.

2. City break Paris

Un city-break ieftin la Paris, în luna martie, poate fi achiziționat cu mai puțin de 220 de euro. Servicii incluse în acest pachet:

  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotelul Hipotel Paris Buttes Chaumont Pyrénées 2* sau similar
  • Bilet avion dus-întors
  • Bagaj de mână mic (în limita a 10 Kg/pasager, cu dimensiunile maxime 55 x 40 x 23 cm)
  • Check-in online
  • Taxe de aeroport

Hipotel Paris Buttes Chaumont 3* este situat în centrul localităţii Belleville, locul de naştere al cântăreţei Edith Piaf. Centrul oraşului Paris este uşor accesibil utilizând autobuzele şi liniile de metrou din apropiere.

3. City break Florența

Tot cu puțin peste 200 de euro puteți să petreceți un city-break de trei nopți la Florența, în Toscana. Oferta este disponibilă pentru lunile ianuarie, februarie și martie.

În acești bani intră transportul cu avionul, taxele de aeroport și 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotelul Astor, de trei stele. Puteţi savura băuturi la bar şi în grădină.

În fiecare dimineaţă hotelul serveşte un mic dejun italienesc tip bufet, care include cappuccino, suc de fructe şi croissante.

Camerele au design clasic şi sunt dotate cu acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar şi TV. Baia are cabină de duş şi uscător de păr. Unele camere au balcon cu vedere la grădină.

Pentru a accesa întreaga listă cu oferte de city-break la prețuri foarte avantajoase disponibile în acest moment, intrați aici.

Idei de vacanță în 2018. Top 5 destinații pentru concediu