Black Friday 2017 MacBook eMAG. Topul celor mai tari oferte

În lista de oferte eMAG de Vinerea Neagră de anul acesta vor apărea și mai multe produse Apple. Iată câteva oferte înainte de a fi afișată lista de Black Friday 2017 MacBook eMAG. Oferta Black Friday 2017 MacBook eMAG o veți putea studia – AICI

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Ce trebuie să știi despre MacBook Air. Are 11 inchi și o autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, iar modelul de 13 inchi are o autonomie incredibila, de pana la 12 ore. Asa ca poti sa lucrezi de dimineata pana seara fara sa-l mai incarci.

Daca vrei sa te relaxezi, ai la dispozitie pana la 10 ore de redare de filme iTunes pe modelul de 11 inchi si pana la 12 ore pe modelul de 13 inchi. Datorita modului standby de 30 de zile, poti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reiei totul de unde ai ramas.

Pentru orice ar fi de facut, noile procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 5-a cu Intel HD Graphics 6000 se ridica la inaltimea asteptarilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se intampla ultrarapid. Iar toata aceasta putere este incorporata intr-un design unibody incredibil de subtire de 1,7 cm, care cantareste doar 1,08 kg.

Black Friday 2017 MacBook eMAG. Stocare flash, port Thunderbolt 2

Stocarea flash de pe MacBook Air este de pana la de 17 ori mai rapida decat o unitate hard disc de 5400-rpm de notebook. Asa ca ai super viteza de raspuns in tot ce faci. Cu MacBook Air ai parte de viteza si la pornire, datorita stocarii flash si a procesoarelor Intel Core de generatia a 5-a.

Cu un port Thunderbolt 2, care este de doua ori mai rapid decat generatia anterioara, poti sa conectezi MacBook Air la dispozitive si monitoare de ultima generatie, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air are, de asemenea, doua porturi USB 3 pentru a conecta cele mai noi dispozitive USB 3, dar si toate dispozitivele tale USB 2. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa.

Pixel cu pixel, dintr-un capat intr-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologica de proportii si un progres in termeni de design. Ecranul are o grosime de numai 4,86 milimetri, dar datorita rezolutiei sale ai impresia ca privesti un ecran mai mare. Modelul MacBook Air de 11 inchi are o rezolutie de 1366×768 pixeli, iar modelul de 13 inchi te uluieste cu o rezolutie de 1440×900 pixeli. Iar datorita retroiluminarii LED, culorile sunt stralucitoare si vibrante de la o margine la alta. Asa ca indiferent daca editezi fotografii, aranjezi o prezentare sau urmaresti un film, o sa iubesti tot ceea ce vezi.

Black Friday 2017 MacBook eMAG. Câteva oferte

Întreaga ofertă Black Friday 2017 MacBook eMAG o veți putea găsi – AICI. Între timp, iată câteva oferte tentante:

Laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel Dual Core i5 1.80GHz, 13.3″, 8GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, INT KB. Mai multe detalii și alte reduceri MacBook eMAG veți găsi – AICI.

Laptop Apple MacBook Pro 15 Retina cu procesor Intel Quad Core i7 2.20GHz, Haswell™, 15.4″, 16GB, 256GB SSD, Intel Iris Pro Graphics, OS X Yosemite. Mai multe detalii și alte reduceri MacBook eMAG veți găsi – AICI.

Laptop Apple MacBook 12 cu procesor Intel Dual Core M5 1.20GHz, 12″, Ecran Retina, 8GB, 512GB SSD, Intel HD Graphics 515, OS X El Capitan. Mai multe detalii și alte reduceri MacBook eMAG veți găsi – AICI.