Un avion a decolat în 2024 și a aterizat în 2023. „Înapoi în viitor”

avion
Foto: ThePixelman / pixabay.com

Un avion al companiei All Nippon Airways din Japonia a decolat de pe aeroportul Haneda din Tokyo la ora 1:06 pe 1 ianuarie 2024 și a aterizat pe Aeroportul Internațional Los Angeles din SUA pe 31 decembrie, în jurul orei 17.

Avionul de tip Boeing 787-9 Dreamliner a zburat spre est, și a traversat Oceanul Pacific în aproximativ 8 ore, parcurgând aproape 8.000 de kilometri.

„Călătoria în timp este posibilă! Pasagerii de la bordul zborului NH106 au decolat din Tokyo, Japonia, în 2024, și vor ateriza la Los Angeles, SUA, în 2023. #Înapoi în viitor”, a transmis flightradar24 pe pagina oficială de Facebook.

Diferența de fus orar între Tokyo și Los Angeles este de 17 ore.

Foto: flightradar24

Foto: ThePixelman / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.