Simona Halep se operează. Va lipsi de la meciul de Fed Cup al României

După eliminarea șocantă în primul tur la Australian Open, jucătoarea română de tenis Simona Halep a anunțat că va lipsi până în luna martie de pe terenurile de tenis.

”Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale”, a anunțat Simona Halep într-un comunicat.

România va întâlni Cehia, campioana în exercițiu, în primul tur al Grupei Mondiale. Partidele vor avea loc la Cluj Napoca.

A doua jucătoare a lumii va rata competițiile din februarie, ea urmând să absenteze din duelul de Fed Cup, dar și de la turneele de la Doha și Dubai, unde a avut evoluții excelente în trecut.

Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă”, a mai scris Simona Halep.

Jucătoarea din România, în vârstă de 24 de ani va pierde, cel mai probabil, câteva poziții în clasament, însă a explicat de ce trebuie să se opereze.

La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă”, a precizat Simona, adăugând că speră să revină la turneul de la Indian Wells.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și altele de acest fel alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Locuri de muncă la Therme, paradisul termal deschis lângă București
Poveste de succes. Ce face primul român ajuns în Anglia după ridicarea restricțiilor de muncă?
Cum văd românii copilul ideal: muncitor, religios și responsabil. Comparație cu alte popoare
Cel mai tare dans făcut de invitați la o nuntă. De emoție, mireasa a izbucnit în lacrimi