Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus | VIDEO

florin cîțu vaccinat
Florin Cîțu s-a vaccinat. Foto: Captură Facebook

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus sâmbătă, la ora 12:00, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Ieri, în prima zi din etapa a doua a campaniei de vaccinare, și președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva virusului care cauzează COVID-19, boala care a dat peste cap întregul mapamond în ultimul an.

După ce în prima fază au fost imunizate cadrele medicale, în cea de-a doua vor putea fi vaccinate persoane cu vârste de peste 65 de ani, bolnavii cronici (indiferent de vârstă), precum și cei care lucrează în servicii esențiale (de la polițiști la cei care asigură furnizarea energiei electrice, de pildă).

”Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie”, a declarat Iohannis, după ce s-a vacinat.

”Este sigur și eficient”, a mai spus șeful statului, și a menționat că injecția nu este dureroasă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.