Pariurile sportive online – computer vs mobil

Cu câteva decenii în urmă, conceptul de a porni un laptop și de a plasa pariuri era de neconceput. În ultimul deceniu, a devenit simplu și eficient. Aproape toată lumea are un laptop sau un PC acasă. Conexiunea la internet este mai rapidă și mai sigură decât pe dispozitivele mobile, iar majoritatea caselor de pariuri sportive au fost concepute inițial pentru a fi folosite pe unul. Evident, toate funcționează mai bine decât versiunile mobile.

Cel mai mare avantaj de a paria cu ajutorul unui computer este dimensiunea ecranului. Fie că navigați de la o pagină la alta sau evaluați tipurile de pariuri disponibile, ecranul mai mare vă ajută să luați decizii mai precise.

Dacă decizi să pariezi pe echipa ta preferată, atunci folosește o casă de pariuri de încredere, cum ar fi unibet. Aflați mai multe despre aceasta făcând clic pe linkul către recenzia casei de pariuri unibet.

Mulți oameni își petrec o mare parte din zi pe un computer, astfel încât nivelul lor de confort în ceea ce privește tastarea, căutarea și navigarea pe o casă de pariuri sportive este crescut. Utilizarea unui computer este cât se poate de simplă și directă. 

Timp de peste un deceniu, afacerile cu curse de cai au fost date peste cap de pariurile cu depunere în avans (ADW). În loc să fie obligați să meargă la hipodrom, clienții pot paria online prin intermediul smartphone-urilor. Acum este obișnuit să mergi la hipodrom și, în timp ce caii se apropie de poarta de start, să te conectezi la un ADW sau la o casă de pariuri sportive pentru a paria, în loc să aștepți la coadă pentru a paria.

Având în vedere că popularitatea pariurilor în joc este în creștere, pariurile pe dispozitive mobile au și mai mult sens. Să zicem că sunteți la un bar sau asistați la un meci și observați că se dezvoltă o tendință. Pur și simplu scoateți telefonul și, cu câteva apăsări de taste, ați făcut un pariu.

DEZAVANTAJELE PARIURILOR DE PE TELEFONUL MOBIL

În mod evident, ecranul unui telefon mobil este mai mic decât cel al unui computer, este mai ușor să dai click greșit pe lucruri și este mai dificil de navigat. Multe site-uri de pariuri online sunt optimizate pentru pariurile pe mobil dar puține sunt la fel de bune ca pe un computer. În cele din urmă, în timp ce majoritatea oamenilor sunt sârguincioși în utilizarea software-ului antivirus pe computere, securitatea telefoanelor mobile este mai slabă – mai ales atunci când se utilizează wifi-ul public.

Dacă intenționați să vă familiarizați cu alte părți ale unei case de pariuri sportive online, unele dintre aplicații nu vor funcționa corespunzător pe dispozitivele mobile. În special jocurile de cazinou variază foarte mult în funcție de faptul că trebuie să fie descărcate sau să ruleze Java sau un alt program care poate funcționa sau nu în mod constant pe un telefon sau o tabletă.

Desigur, telefoanele mai noi oferă ecrane mai mari ca niciodată, securitatea este un domeniu care progresează rapid, iar site-urile individuale investesc resurse în îmbunătățirea experienței de pariere pe mobil. Există o audiență mobilă mai mare ca niciodată, iar creșterea necesită atenție.

ALEGEȚI O CASĂ DE PARIURI SPORTIVE ÎN FUNCȚIE DE MODUL ÎN CARE VĂ PLACE SĂ PARIAȚI

Alegerea casei de pariuri sportive online potrivite se reduce la preferințele personale. În plus față de versiunile de site-uri mobile și desktop, unii jucători doresc un bonus de pariere excelent, alții impun limite mari, iar alții pur și simplu doresc un loc modern de pariere care să fie în ton cu evoluția tehnologiei.

Este rezonabil să ne așteptăm ca pariurile sportive pe un telefon și pe un computer să fie simple, sigure și una în același timp. În prezent, veți constata că majoritatea caselor de pariuri sportive oferă un produs mai bun pentru desktop, iar acestea variază foarte mult.

Sursa foto: pixabay.com