O fată se luptă pentru viața ei, după ce a mâncat la un târg de Crăciun și s-a infectat cu E. coli

Sursa: GoFundMe

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Marea Britanie se luptă pentru viața ei, după ce a mâncat la un târg de Crăciun și s-a infectat cu bacteria E. coli, relatează publicația „Daily Mail”.

Antonia Hay și-a petrecut ultimele 2 săptămâni internată la terapie intensivă. A fost supusă mai multor operații, inclusiv una pentru îndepărtarea unei părți a intestinului.

De asemenea, deoarece rinichii i-au cedat, a primit o transfuzie de sânge și a trebuit să facă și dializă.

Se crede că fata a luat E. coli după ce a consumat niște alimente cumpărate de la un târg de Crăciun din satul Great Missenden, aflat în Buckinghamshire.

Antoniei i s-a permis să își petreacă ziua de Crăciun acasă cu familia ei, însă după aceea a trebuit să se întoarcă la spital din cauza insuficienței renale.

„Toți cei care ar fi experimentat simptome de toxiinfecție alimentară la orice restaurant, unitate sau stand din Great Missenden în timpul Târgului de Crăciun, în special pe 25 noiembrie sau începând cu data de 25 noiembrie, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat.

Fiica mea mijlocie (17 ani) se luptă pentru viața ei după o infecție bacteriană gravă (e-coli) (… ) Trebuie să știm dacă altcineva a fost afectat în orice fel la stomac (inclusiv crampe de stomac sau diaree la 1-10 zile după aceea)”, a scris pe Facebook tatăl ei, Steve Hay.

Antonia, care este o actriță aspirantă, este îngrijorată de modul în care boala îi va afecta restul vieții și al carierei și simte că „visele i-au fost răpite”, deoarece nu mai poate continua cursul de arte ale spectacolului pe care îl urma.

Familia sa a lansat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe.

„Este norocoasă că este în viață și a continuat să dea dovadă de o determinare și putere uimitoare în tot acest timp, în ciuda stresului imens, a durerii și a traumei – toate combinate cu o fobie extremă de injecții”, a scris sora ei mai mare, Jemima Hay, pe platforma GoFundMe.

Până acum, din donații s-au strâns peste 9.000 de lire sterline.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.