Motivul pentru care bărbatul din Arad a tăiat anvelopele de la 24 de mașini. Ce le-a spus polițiștilor

anvelope tăiate mașini arad
Sursa: Arad Online

Bărbatul care a tăiat anvelopele de la 24 de mașini parcate pe o stradă din Arad în noaptea de marți spre miercuri le-a spus polițiștilor că era nervos după ce s-a certat cu un prieten, relatează agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul reținut este un om al străzii. El s-a certat în zona Gării Centrale cu un amic, tot un om al străzii, iar pentru a-și descărca nervii a tăiat cu un cuțit cauciucurile maşinilor de pe o stradă din zonă.

Doar 12 din proprietarii mașinilor au depus plângeri, ceilalți considerând că suspectul nu are cum să îi despăgubească. Bărbatul, care are 34 de ani şi este din Arad, este cercetat acum pentru distrugere.

Un incident similar s-a petrecut săptămâna aceasta și în București. Un individ a spart geamurile sau lunetele a 16 mașini dintr-un cartier din sectorul 6 al Capitalei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.