Medic ginecolog, acuzat că a lovit și sechestrat o pacientă după ce nu s-au înțeles asupra plății

Sursa: Captură Digi24

O doctoriță din Pitești acuzată de comportament agresiv la adresa unei paciente a fost reținută pentru 24 de ore, relatează Digi24.ro.

Femeia în vârstă de 65 de ani, care profesa ca medic ginecolog în Piteşti, a fost reţinută pentru că ar fi lovit şi sechestrat o pacientă.

Incidentul ar fi avut loc în clinica privată a suspectei, după ce pacienta şi medicul nu s-au înţeles asupra sumei de plată pentru o întrerupere de sarcină.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au constatat că medicul nu mai are drept de liberă practică, pentru că nu şi-a vizat certificatul de membru la Colegiul Medicilor.

Natașa Nenițoiu, medicul acuzat, le-a spus însă jurnaliștilor că nu a sechestrat pe nimeni în 40 de ani de muncă.

De asemenea, ea neagă faptul că nu are dreptul de a profesa: „Este o minciună că nu am dreptul de a profesa. Poliția Argeș trebuia să adreseze o întrebare către Colegiul Medicilor București, în care să întrebe clar: doamna doctor este membră a Colegiului Medicilor București sau nu este membră? Nu se hotărăște dacă cineva are dreptul de a profesa în funcție de numărul de ștampile!”.

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.