Actorul care l-a interpretat pe Jon Snow s-a internat într-o clinică la finalul „Game of Thrones”

jon snow
Kit Harington. Foto: hbo.com

Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe Jon Snow, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul „Game of Thrones”, s-a internat într-o clinică, aparent din cauza stresului și a unor „probleme personale”, anunță BBC.

BBC îi citează pe jurnaliștii de la Page Six, care scriu că actorul a început un tratament la un centru de wellness în urmă cu câteva săptămâni.

Reprezentantul lui Kit Harington a declarat la postul de radio Radio 1 Newbeat că actorul încearcă să își rezolve niște „probleme personale”.

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre emoțiile uriașe pe care le-a avut după ce a filmat scenele finale din serialul „Game of Thrones”, la care a lucrat timp de 8 sezoane.

Într-un alt interviu oferit revistei „Esquire”, actorul în vârstă de 32 de ani a povestit cum a fost să filmeze ultimele scene din serial.

„În ultima zi a filmării m-am simțit bine… m-am simțit bine… Apoi am filmat ultimele scene și am început să respir foarte rapid… Apoi au strigat „Gata!” și pur și simplu… m-am prăbușit. Era un sentiment de ușurare și de durere totodată că nu voi mai putea face acest lucru niciodată”, a relatat el.

Duminică, 26 mai, a fost lansat și un documentar despre finalul „Game of Thrones”, numit „The Last Watch”. Documentarul îl surprinde pe actorul Kit Harington plângând în momentul în care află care va fi destinul personajului său.

Ultimul sezon din „Game of Thrones” a primit recenzii amestecate, unii critici considerând că a fost slab, în vreme ce alții au apreciat finalul oferit serialului de creatorii săi. În ceea ce privește publicul larg, peste un milion de oameni au semnat o petiție pentru ca sezonul 8 să fie refăcut.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.