Îngrijirea și coafarea părului cu plăcile Philips

Grija față de părul nostru trebuie să fie întotdeauna sporită. De la diversele produse de îngrijire personală, cum ar fi șampoanele și măștile de păr, până la cum ne uscăm părul și ce aparate folosim să îl coafăm oferă fiecare în parte câte un rol important în sănătatea și duritatea sa. De aceea, în rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm să aveți cât mai mare grijă de capilarul dumneavoastră. În acest articol ne vom concentra pe aparatele de îndreptat și coafat părul. Vă vom vorbi despre placa de păr Philips și modelele din care puteți alege pentru ca dumneavoastră să nu vă mai temeți de arderea sau deteriorarea firelor niciodată. Astfel, folosind un produs performant și cu calități de top, veți reuși să vă mențineți părul sănătos și strălucitor. Să începem!

Philips este un brand internațional ce dispune de produse multiple precum televizoare, dispozitive smart pentru casă, aparate de îngrijit părul sau chiar și produse pentru bebeluși. Gama variată de produse a brandului a reușit să surprindă cu fiecare nouă lansare și astfel, de-a lungul timpului, a câștigat încrederea clienților prin calitatea pe care o oferă. Dacă vă numărați printre doamnele pasionate de hair styling și vă doriți să dispuneți de un aparat care nu numai că vă va coafa, dar vă va și proteja părul, atunci acest articol vă este dedicat. Placa de păr Philips dispune de trei modele din care puteți alege, ce vin cu o mulțime de caracteristici. Pentru a cumpăra produsul perfect și a vedea ce vi se potrivește, în continuare vă vom oferi o scurtă descriere despre fiecare model în parte. Așa, cu siguranță veți face alegerea perfectă și veți vedea că acest brand primează chiar și în fața unei plăci de păr BaByliss. Iată ce opțiuni aveți!

  • Modele de plăci Philips

O placă de păr Philips vă va oferi libertatea de a vă îndrepta și încreți părul exact așa cum vă doriți. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți tehnicile preferate de coafat și să alegeți stilul care vi se potrivește cel mai bine. Și pentru că îngrijirea părului este de o extremă importanță, iată că acest brand surprinde cu trei modele de plăci care vă pot ajuta. Puteți alege dintre următoarele: placa SenseIQ, placa Moisture Protect sau placa din Seria 5000. Haideți să aflați cu ce caracteristici vine fiecare:

SenseIQ – o placă de păr ce vă va surprinde datorită:

  • Senzorului activ ce măsoară constant temperatura părului și nu îl lasă să se ardă
  • Plăcilor cu 20% mai mari decât ale celorlalte modele, ce permit o îndreptare rapidă și ușoară
  • Hidratării cu până la 70% a părului
  • Prezenței ionilor, ce elimină efectul de hair-frizz și îmblânzește firele rebele

Moisture Protect – vă va impresiona cu:

  • Senzorul integrat ce aliniază firele de păr de 30 de ori pe secundă
  • Capacitatea de a vă păstra părul hidratat pe toată durata zilei
  • Plăcile de titan mobile ce reglează presiunea aplicată pe păr
  • Prezența ionilor, ca și la modelul precedent, pentru un păr cât mai domol și fin

Seria 500 – este caracterizată de:

  • Plăcile ceramice infuzate cu ulei de argan, ce duc la o îndreptare a părului mai ușoară și la o hidratare constantă
  • Senzorul ThermoShield ce detectează supraîncălzirea, adaptează temperatura în mod inteligent și vă ferește astfel părul de ardere
  • Îndreptare cu 50% mai rapidă decât la modelele precedente

Acum că ați aflat cu ce surprinde fiecare placă de păr Philips în parte, mai trebuie să vă spunem că este important să folosiți și produse de protecție atunci când vă coafați. Pentru a obține cele mai frumoase rezultate și a întoarce toate privirile, nu uitați să aplicați o mască hidratantă înainte de spălare, să vă uscați părul în mod natural (de preferabil peste noapte) și să utilizați un spray anti-ardere înainte de coafare. Apoi, cu ajutorul plăcii preferate, coafați-vă părul în moduri cât mai ingenioase, într-un timp record și uimiți-vă toți apropiații. Cu Philips, aveți o mulțime de posibilități!

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat spre cea mai bună alegere. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy styling!