Black Friday de la FineStore ține toată luna noiembrie! Bucură-te de reduceri colosale și de experiențe senzoriale

Știai că pentru a călători în jurul lumii nu trebuie neapărat să te urci în avion? Te poți plimba pe unde vrei cu ajutorul simțurilor și al unor băuturi tradiționale care să te ajute să descoperi farmecul destinațiilor alese.

Doar la FineStore găsești, toată luna noiembrie, băuturi alcoolice din toate colțurile lumii, la super prețuri. Reducerile la peste 2.000 de produse din toate categoriile de băuturi fac ca stocurile să se epuizeze rapid, așa că n-ar strica să te grăbești dacă vrei să prinzi produsele preferate. Practic, pe FineStore poți găsi tot ce poftești, iar în această perioadă, prețurile sunt și mai mici decât te-a obișnuit cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România: de la vin roșu, rom Bacardi, gin June by G’Vine, wisky Glenfiddich, Absolut vodka, tequila Padre Azul, coniac Hennessy, lichior Baileys și până la șampanie Moet sau Dom Perignon  – pe toate le găsești la super prețuri pe FineStore.

Super prețuri pentru călătorii senzoriale

Dacă visul tău este să călătorești în jurul lumii, dar nici timpul, nici finanțele nu sunt de partea ta, poți să te îmbarci într-o călătorie senzorială de neuitat. Încearcă mai întâi gusturile băuturilor tradiționale din America de Sud sau Centrală, din Asia și chiar din Europa de vest, pentru a ști ce ar trebui să savurezi atunci când chiar vei ajunge în destinațiile mult dorite.

Simte pe deplin gustul autentic al Mexicului cu tequila Padre Azul. Pentru o experiență desprinsă din Brazilia, FineStore îți propune Pitú Cachaca o băutură celebră în toată lumea, obținută prin trestie de zahăr proaspăt culeasă. Pitú este principalul ingredient din reunumitele cocktailuri Caipirinha.

Pentru a te simți ca în Peru ar trebui să încerci Barsol, o tărie obținuă din distiliarea unui amestec de piscos selecționate, distilate din struguri Quebranta, Italia şi Torontel culeşi din regiunea Ica. Băutura are puritate maximă, nefiind amestecată cu apă sau alte ingrediente, și poate fi consumată simplă sau în cocktailuri.

Dacă românii au palinca sau țuica, „apa de foc” din Cuba este Aguardiente de Cana Natural. Obținută din sirop de trestie de zahăr, această băutură se savurează fie simplă, fie foarte rece, dar și în combinație cu sucuri naturale proaspete.

Cei pasionați de Asia, dar care nu au avut până acum ocazia să plece peste mări și țări au acum ocazia să testeze o băutură tradițională niponă, Choya Sake, whisky Kamiki, care îmbină mai multe whisky-uri japoneze selecționate și maturate împreună în butoaie din lemn de cedru japonez.

Tot pe FineStore poți descoperi și băuturi tradiționale din Anglia, Franța, Germania sau Italia, dar și din România.

Surprizele se țin lanț

Pe lângă cele peste 2.000 de produse la preț redus, FineStore a pregătit clienților și un concurs cu 100 de premii. Tot ce trebuie să faci este să cumperi măcar un produs cu eticheta „Verde la BlackFriday”, pentru a fi înscris automat la tragerea la sorți. Dintre acestea, enumerăm rom Matusalem, pentru a simți savoarea exotică a insulelor Caraibe sau rom Flor de Cana, brandul nr. 1 din America Centrală. O sticlă sau mai multe de vin Masi sau vin Ronco di Sassi îți asigură o călătorie olfactivă în colorata și pasionala Italie.

Îți place Irlanda? Te poți „teleporta” acolo simțind savoarea catifelată de caramele cu unt și condimente a unui lichior Shanky’s Whip, consumat fie simplu, fie în alte cocktailuri intense.

Pentru a simți din plin ce înseamnă sofisticatul savoir-faire franțuzesc poți degusta o proaspătă și elegantă șampanie Gosset, un vin Gerard Bertrand sau un sofisticat coniac Frapin.

Toate comenzile sunt livrate rapid oriunde în țară, chiar gratuit, dacă depășesc valoarea de 199 de lei, iar eventualele retururi se fac gratuit, în termen de 45 de zile.