Lidl retrage de la vânzare un produs ce conține o substanță nedeclarată pe etichetă

FOTO: realestate.lidl lidl locuri de muncă
FOTO: realestate.lidl

Lidl România recheamă preventiv produsul „Belbake Fulgi nucă cocos, 200g“ cu termenul de valabilitate 21.11.2019, din lotul 34188.

S-a constatat că produsul afectat conţine conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă, informează Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

„Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la sulfiţi ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsul. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la sulfiți, produsul este apt pentru consum”, se arată în comunicatul de presă al ANSVSA.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul „Belbake Fulgi nucă cocos, 200g“ cu termenul de valabilitate 21.11.2019 și lotul 34188. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl România îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs.

belbake nuca de cocos
Foto: ANSVSA
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.