200 de români, dați jos dintr-un avion Wizz Air la Madrid, după ce au stat 2 ore în aeronavă

FOTO: skyradar/Pixabay.com
FOTO: skyradar/Pixabay.com

Aproximativ 200 de români au stat 2 ore într-un avion Wizz Air pe aeroportul din Madrid, după care au fost dați jos din aeronavă, relatează publicația stiridiaspora.ro.

Zborul Wizz Air de la Madrid la București, programat să decoleze la 19:30 de pe Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas, nu a mai plecat. După două ore de stat degeaba în aeronavă, pasagerii au fost dați jos.

În total, oamenii au așteptat circa 10 ore decolarea avionului. Până la urmă, pasagerii au fost instruiți de reprezentanții companiei să-și recupereze bagajele deoarece aeronava nu mai decolează.

Cei care nu au avut unde merge au fost direcționați către hoteluri. Wizz Air a transmis că pasagerii vor fi reprogramați cu un alt zbor.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.