Un șofer a traversat cu mașina două pârtii și a rămas împotmolit în zăpadă. Ce încerca să facă

stațiunea muntele mic pârtie mașină
Foto: Jandarmeria Caraș-Severin

Un turist din stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, care a vrut să traverseze pârtia cu mașina pentru a-și lăsa bagajul la hotel, a rămas împotmolit în zăpadă.

Incidentul a fost relatat de Jandarmeria Caraș-Severin pe pagina de Facebook a instituției: „A traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii.”

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi.

Șoferul a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare.

În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi.

În urmă cu doar câteva zile un incident similar s-a petrecut tot în stațiunea Muntele Mic din Caraș-Severin.

Un șofer de taxi a urcat cu mașina până pe pârtia de schi din stațiune pentru a lăsa un client. Jandarmii montani i-au aplicat o amendă de 1.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.