Un mare lanț de modă deschide primul său magazin în România pe 15 decembrie

primark
Foto: Primark (Facebook)

Retailerul de modă Primark deschide primul său magazin din România în centrul comercial ParkLake din București la data de 15 decembrie, începând cu ora 10:00, relatează economedia.ro.

Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă, inclusiv cu jumătate de normă. Sunt încă disponibile posturi de asistent retail și posturi de conducere.

Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 de metri pătrați, împărțită pe două etaje.

Primark a anunțat că în 2023 va deschide un al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni.

„Avem planuri de dezvoltare ambițioase în Europa Centrală și de Est și anunțul de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Magazinul este aproape gata, așa că suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să îi cunoaștem pe noii noștri clienți din România”, a declarat Maciej Podwojski, director de vânzări pentru Europa Centrală și de Est.

Primark este un retalier de modă din Irlanda. Compania a fost înființată în 1969, la Dublin, de Arthur Ryan.

La ora actuală, Primark este prezent în 15 țări: Irlanda, Marea Britanie, Spania, Olanda, Portugalia, Germania, Belgia, Austria, Franța, Italia, SUA, Slovenia, Polonia, Cehia și România.

Primark vinde produse precum haine pentru femei, haine pentru bărbați, haine pentru casă, haine pentru copii și bebeluși, încălțăminte, accesorii, dar și cosmetice și produse înfrumusețare.

Potrivit Wikipedia, lanțul de magazine este cunoscut pentru prețurile destul de mici.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.