Un manager de spital a desfundat cu mâinile goale canalizarea instituției pe care o conduce

Managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Iași, Radu Crișan-Dabija, a povestit pe pagina sa de Facebook despre cum a fost nevoit să coboare la subsolul unității medicale, după ce o ploaie puternică a înfundat canalizarea.

„Da, da, știu! „Managerul coordonează”, „managerul se asigură că…”, managerul „dăcât” se uită, el privește și instuiește. Mă scuzați, bullshit!

După ploaia de aseară, a fost atât de multă apă încât pluvialele s-au înfundat și „curtea engleză” a Spitalului Clinic De Pneumoftiziologie Iași s-a umplut rapid de apă, apă care curgea prin găurile de aerisire în subsol și în bucătăria pe care tocmai o renovăm. Hint pentru presă: renovăm bucătăria, facem bine!

Eu nu pot să stau deoparte și să mă uit cum curge apa în spital. M-am alăturat rapid echipei tehnice venite de acasă și ne-am împărțit sarcinile, câte 2 oameni la câte o scurgere. 

MIE NU IMI „CAD GALOANELE” să mă bag și să desfund un canal de la spitalul de care, momentan, răspund. 

Dar vouă, celor de la birouri sau tribune, de lângă paturi sau din paturi, vă cade ceva să susțineți cauza Spitalului Clinic De Pneumologie Iasi?

AVEM NEVOIE DE CONDIȚII DECENTE PENTRU PERSONAL ȘI PACIENȚI. #PNEUMOIASI are nevoie de o clădire nouă!!!”, a scris, pe Facebook, Radu Crișan-Dabija, managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași, potrivit observatornews.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.