Un copil de 8 ani câștigă într-un an cât nu reușesc mulți într-o viață întreagă

Foto: YouTube

Cine ar fi crezut că recenziile la jucării pot aduce un venit de 22 de milioane de dolari pe an? Ei bine, un puști din SUA a reușit să strângă acești bani doar din publicitate pe YouTube.

Ryan postează zilnic pe canalul său de YouTube. Comentează cu pasiune despre avantajele și dezvantajele jucăriilor, iar clipurile sale strâng multe sute de mii de vizualizări.

Potrivit Forbes, băiatul a adunat peste 22 de milioane de dolari doar în anul 2018, însă este prezent de mai multă vreme în topul veniturilor realizate pe YouTube.

Câștigurile lui Ryan, care nu includ taxe, impozite și facturi către terți, s-au dublat față de anul trecut. Un clip postat de micuț la începutul lunii decembrie a strâns până acum aproape 2 milioane de vizualizări.

Canalul său a fost deschis de părinții săi în 2015 și are, în prezent, peste 17 milioane de abonați. Pe lângă toate acestea, clipurile postate de băiat au adunat 26 de miliarde de vizualizări.

Lanțul american de supermarketuri Walmart a scos o linie de jucării pentru copii inspirată de Ryan.

Jake Paul, o altă personalitate online, care a devenit celebru pe aplicația video Vine, a strâns în acest an cu o jumătate de milion de dolari mai puțin decât micuțul Ryan, în timp ce pe locul 3 în topul încasărilor de pe YouTube se aflăcanalul The Dude Perfect, cu încasări de 20 de milioane de dolari.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.