Șeful Grupului de Comunicare Strategică și-a dat demisia

Andi Manciu, fostul coordonator al Grupului de Comunicare Strategică. Foto: Facebook

Andi Manciu, coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică, a anunțat, pe Facebook, că a cerut eliberarea din funcție începând cu data de 1 mai.

”M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”, a scris Manciu pe rețeaua de spcializare.

Grupul de Comunicare Strategică este sursa oficială de informații în România din timpul pandemiei de coronavirus. Chiar și așa, activitatea grupului a fost criticată pentru lipsa de profunzime a datelor oferite zilnic.

”Am pus toată energia și priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final.
Sunt mulțumit că las ceva în urmă în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe”, a mai scris Manciu pe Facebook.

Vorbind despre foștii săi colegi din Direcția de comunicare a Guvernului, Manciu a adăugat: ”Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”.