Petre Daea a adormit și a sforăit în timpul unei emisiuni la Antena 3. Ministrul neagă incidentul

petre daea sforăie antena 3
Sursa: captură Antena 3

Ministrul Agriculturii Petre Daea a adormit în timpul unei emisiuni la postul de televiziune Antena 3 CNN.

La un moment dat, prezentatoarea îi adresează ministrului o întrebare: „Ce putem să facem să nu ajungem noi cu fermierii noștri în faliment din cauza prețurilor reduse ale cerealelor din Ucraina?”

Petre Daea nu răspunde, în schimb se aude un sforăit puternic, iar două dintre invitatele aflate în platou încep să râdă.

„Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura imediat”, a spus apoi prezentatoarea.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Întrebat de jurnaliștii de la „Libertatea” ce s-a întâmplat, Petre Daea a negat că ar fi adormit.

„Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon. Habar nu am, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama. Cum să sforăi, domne’? Eu nu dorm nici noaptea. Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare?”, a spus ministrul Agriculturii.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.