Percheziții la Clanul „Cocalarilor”

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Mai multe percheziții au loc în această dimineață în București, Ilfov și Călărași la persoane bănuite că nu au respectat regimul armelor și munițiilor, furt, cămătărie și șantaj, potrivit Poliției Române. Surse apropiate de anchetă spun că ar fi vorba despre membri ai clanului „Cocalarilor”.

„Astăzi, 9 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Române – Direcția Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul structurilor de profil din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov, I.P.J. Călărași și I.P.J. Buzău, specialiștilor criminaliști din cadrul I.N.C., D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov și I.P.J. Călărași, precum și al luptători din cadrul S.I.A.S., pun în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Călărași, în cadrul unui dosar de urmărire penală, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, furt, cămătărie și șantaj.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unui grup de persoane bănuite că ar deține arme și muniții, fără drept, precum și că ar fi săvârșit furturi, cămătărie și șantaj, în județul Ilfov și municipiul București. De asemenea, se urmărește identificarea și confiscarea bunurilor deținute ilegal”, transmite Poliția Română, printr-un comunicat de presă.