O tânără a refuzat să schimbe locul în avion pentru ca un copil să stea cu părinții lui: „Tu ai fi renunțat la locul tău?”

avion
Foto: @lifewithdrsabra / TikTok

O tânără din SUA a stârnit o dezbatere intensă pe TikTok după ce a dezvăluit că a refuzat să-i cedeze locul unui adolescent pentru ca acesta să stea împreună cu părinții săi în avion, relatează unilad.com.

Sabra Zaraa a publicat un scurt clip pe pagina sa de TikTok la începutul acestui an, povestind că a fost rugată să renunțe la locul ei 1A de către un însoțitor de bord.

Scaunul 1A este primul loc din primul rând al unui avion și este de obicei la clasa întâi. Este adesea considerat a fi cel mai bun loc din avion.

„Agentul de zbor mă întreabă dacă vreau să renunț la locul meu 1A pentru ca un copil să stea cu familia lui”, a scris Zaraa, care poartă numele de utilizator @lifewithdrsabra, în subtitrarea clipului.

„Este un „nu” din partea mea. Tu ai fi renunțat la locul tău? Până la urmă au reușit să găsească o soluție așa că nu, nu sunt o ființă îngrozitoare. În plus, copilul aveam cam 13 ani.”, a relatat ea.

Tânăra a completat că i s-a arătat unde ar fi trebui să se mute, însă nu i-a plăcut alternativa, așa că a rămas pe locul său.

Videoclipul a avut milioane de vizualizări, și a fost amplu comentat de utilizatorii TikTok.

„Am renunțat la acel loc pentru ca [un] cuplu de proaspăt căsătoriți să poată sta împreună. Bunătatea este gratuită”, a spus cineva.

„Ea a planificat corect și ei nu au făcut-o – așa că nu este responsabilitatea ei să se mute”, a comentat altcineva.

De altfel, numeroși internauți au considerat că tânăra nu a greșit cu nimic și că părinții ar fi trebuit să-și rezerve locurile cu mai multă grijă dacă voiau să stea cu toții împreună.

„Dacă vor să schimbe locurile în clasa economy, aș lua asta în considerare. Dar dacă aș plăti în plus pentru confort, nu!”, a menționat un internaut.

@moreforbabes Nope! If they wanted to sit together they should've booked it that way! 😂 (Via: @Life with Dr Sabra) #airplane #fyp #1aseat ♬ original sound – Sunshynelove21
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.