O tânără a fost descoperită moartă pe un câmp. Poliția caută în toată țara o mașină

O tânără de 30 de ani, care fost dată dispărută pe 21 mai, a fost descoperită fără suflare pe un câmp din județul Bihor. Principalul suspect este iubitul tinerei, un bărbat în vârstă de 43 de ani, care este de negăsit.

Potrivit unor apropiați, Beata și iubitul ei s-au urcat în mașină și urmau să plece spre munte. Spre seară urma să se întâlnească cu niște prietene, însă le-a anunțat cu puțin timp înainte de ora stabilită că nu mai ajunge. Patru zile mai târziu, poliţiştii i-au descoperit cadavrul.

Iubitul ei, fost profesor universitar, este recunoscut pentru acte de violență. În 2020 a fost surprins de camere de supraveghere în timp ce o lovea cu bestialitate pe fosta lui prietenă.

La vremea respectivă el a fost concediat de la locul de muncă, respectiv din postura de „preparator”, la universitatea maghiară Sapientia, din Cluj Napoca.

Polițiștii caută acum mașina cu care cei doi s-ar fi deplasat spre munte. Este vorba despre un automobil Dacia, culoare gri metalizat, cu număr de înmatriculare AR-51-LAC.

„Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, se precizează în comunicatul Poliției.