O româncă a spart timp de 2 luni gelateria din Spania de unde fusese concediată. A mâncat de fiecare dată înghețată

gelaterie spania
Foto: A.S. / Ultima hora

O româncă și o femeie din Spania, foste angajate ale unei gelaterii din orașul Palma din Spania, au fost arestate pentru că, timp de două luni, au spart gelateria ca să mănânce înghețată și să fure sume mici de bani, relatează publicația „Ultima hora”.

Ricardo Falcone, proprietarul, a declarat că i s-au furat circa 10-15.000 de euro. Amândouă femeile lucraseră la gelateria respectivă, dar fuseseră concediate.

Tinerele în vârstă de 23 de ani intrau în gelaterie la finalul programul de funcționare, când aceasta se închidea pentru public. Proprietarul a declarat că ele au reușit să intre cu ajutorul copiei unei chei.

Deși în unitate erau montate camere de supraveghere, au fost verificate doar filmările realizate în timpul programului de lucru, așa că timp de 2 luni nu s-a știut că femeile intrau după închiderea gelateriei ca să mănânce înghețată și să sustragă sume mici de bani.

Totul a fost descoperit din întâmplare, când a fost revizuită o înregistrare.

Apoi, Falcone și câțiva angajați au rămas într-o seară în gelaterie și le-au așteptat pe cele două tinere, care de data aceasta au fost prinse asupra faptului.

Omul de afaceri a sunat la Poliția Națională, care a trimis o patrulă și le-a arestat pe cele două tinere.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.