Locuri de muncă într-un complex de 5 stele din Grecia. Cazarea și masa sunt gratuite

O companie caută tineri, fete și băieți, pentru a lucra din aprilie până în octombrie într-un complex de 5 stele din Grecia.

Se caută ospătari, barmani, spălătători de vase, menajere, recepționeri și personal pentru relații cu clienții.

Puteți afla toate detaliile despre acest loc de muncă și vă puteți înscrie AICI (click pe link pentru a consulta pagina de detalii).

Se oferă salarii cuprinse între 650 și 1000 de euro. Angajatorul anunță că limba engleză este un avantaj, dar sunt acceptate și persoanele care au cunoștințe minime de conversație în această limbă.

Hotelul în care vor lucra cei aleși este preferat îndeosebi de turiștii nordici. Angajații sunt cazați în camere de doi și primesc gratuit trei mese pe zi.

Puteți afla toate detaliile despre acest loc de muncă și vă puteți înscrie AICI (click pe link pentru a consulta pagina de detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în străinătate. Salarii de peste 2000 de euro în Germania, Anglia, Norvegia, Olanda și Suedia
Locuri de muncă în agricultură, în Anglia și Scoția. Se poate pleca și în cuplu
Sute de joburi în Germania. Salarii de până la 2.000 de euro și cazare gratuită
Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători
Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.