Locuri de muncă în străinătate. Salarii de peste 2000 de euro în Germania, Anglia, Norvegia, Olanda și Suedia

Angajatorii din state europene extrem de dezvoltate – ca Germania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda și Suedia – caută în această perioadă personal pentru diverse activități. Noi am ales acele oferte care se situează în jurul a 2000 de euro net lunar. Există oferte pentru muncitori în construcții, calificați și necalificați, pentru șoferi, bone, personal pentru spălătorie, lucrători în depozite, dar și pentru farmaciști dornici să înceapă o nouă viață.

1. Zidarii cu ceva cunoștințe de engleză pot concura pentru locuri de muncă extrem de bine plătite în Norvegia, unul dintre cele mai bogate state din Europa. Zidarii trebuie să aibă pricepere în renovarea clădirilor din cărămidă, cum ar fi școli și biserici. Munca începe în aprilie 2016, nu se percepe niciun comision. Angajatorul spune că pot candidați atât zidari calificați, cât și fără calificare, dar cu o bună experiență în domeniu, dovedită prin referințe. Se lucrează în zona Oslo, capitala statului. Salariul brut este de 18 euro / oră, din care se retrag taxele. Într-o lună, un muncitor poate câștiga aproximativ 2000 de euro, salariu  net.

Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI (click pe link pentru detalii).

2. Un angajator belgiano-slovac caută șoferi de camion și oferă 2050 de euro net  / lună în primele 3 luni de contract și 2100 de euro net / lună după această perioadă. Cei care se înscriu trebuie să aibă experiență de minim un an și certificat ADR. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI.

3. Se caută persoane pentru spălătorie în Olanda. Sunt preferați tinerii diponibili la ture flexibile. Se oferă cazare și transport, iar salariul este de 6,5 euro / oră. Candidații cu permis auto au un avantaj. Toate detaliile sunt enumerate AICI.

4. Britanicii caută lucrători în depozite, disponibili la muncă în schimburi, uneori chiar și în weekend. Cei aleși se vor ocupa de localizarea și transportul produselor de la locația lor la depozit, spre zonele de asamblare și împachetare a comenzilor. Salariul de baza este cuprins între 6,7 și 8,42 lire pe oră.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

5. Pentru lucru în Germania sunt căutați zugravi, fierari-betoniști, dulgheri, dar și muncitori necalificați. Se lucrează în partea de sud a țării, iar salariul lunar depășește 1500 de euro net.

Toate detaliile sunt explicate AICI.

6. O familie de români stabilită în Suedia caută rapid o bonă seriosă și răbdătoare cu copiii. Persoana aleasă se va ocupa de 3 copii – în vârstă de 2, 5 și 6 ani, dar și de menaj ușor, în limita timpului disponibil. Se asigură cazare și masă, zborui dus/întors România – Suedia în fiecare an și 4 săptămâni de concediu anual. Salariul net este de 900 de euro.

Doritoarele se pot înscrie AICI.

7. Tot în Suedia, se caută farmaciști. Cursul de suedeză este gratuit, iar angatorul oferă transport gratuit România – Suedia la începerea jobului și suport financiar de relocare. Contractele sunt pe 3 ani, iar salariul net este de peste 2000 de euro net. Angajatorul menționează că cheltuielile lunare medii (cazare, utilități, transport, hrană) pentru o persoană sunt de circa 1000 de euro. Avantajate sunt cuplurile sau prietenii care sunt de acord să împartă un apartament, cheltuielile fiind de circa 1200 de euro/2 persoane.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în agricultură, în Anglia și Scoția. Se poate pleca și în cuplu
Sute de joburi în Germania. Salarii de până la 2.000 de euro și cazare gratuită
Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători
Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți
Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.