Locuri de muncă în agricultură, în Anglia și Scoția. Se poate pleca și în cuplu

Angajatorii europeni caută muncitori din România pentru activități în ferme agricole. Cele mai multe oferte de muncă vin din Marea Britanie.

1. Locuri de muncă la cules de căpșuni

O firmă caută persoane disponibile să lucreze 7 luni la cules de căpșuni, în Anglia și Scoția. Angajatorul plătește culegătorii cu 6,7 lire pe oră (echivalentul a 38 lei), dacă îndeplinesc norma de kilograme culese stabilită în prealabil. Cazarea este în caravane mobile, iar contractul se semnează direct cu agenția.

Cunoștințele de limbă engleză nu sunt necesare.

Toate informațiile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (click pe link pentru detalii).

2. Locuri de muncă în străinătate, la cules de narcise

Tot în Anglia se caută femei, bărbați sau cupluri pentru cules de narcise. Se plătesc 6,7 lire/oră lucrată. Cunoștințele de engleză nu sunt necesare, dar experiența anterioară în agricultură reprezintă un avantaj.

Plecarea se face în data de 23 februarie 2016.

Doritorii se pot înscrie pentru acest post AICI.

3. Locuri de muncă în ferme de animale

O fermă scoate la concurs 20 de joburi pentru persoane cu experiența în lucrul cu animalele. Vârsta maximă este de 30 de ani. Pentru cei care au experiență în inseminare artificială, vârsta maximă acceptată este de 35 de ani.

Se acceptă atât femei, cât și bărbați. Angajații sunt plătiți cu 6,7 lire/oră, iar orele suplimentare sunt plătite cu 10 lire/oră.

Ferma are peste 250 de vaci, iar activitatea zilnică implică hrănirea și îngrijirea animalelor, precum și extragerea mecanică a laptelui cu sisteme profesionale.

Cazarea este asigurată de angajator, contra-cost. Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt disponibile AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Sute de joburi în Germania. Salarii de până la 2.000 de euro și cazare gratuită
Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători
Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți
Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.