Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători

FOTO: Mercedes Benz locuri de muncă în sua
FOTO: Mercedes Benz

Românii care știu să conducă și care sunt interesați de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție mai multe oferte de angajare.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă pentru șoferi scoase pe piață în această perioadă:

O companie angajează 10 șoferi de camioane care să lucreze în străinătate transportând marfă. Salariul este de 1.600-1.800 de euro pe lună. Candidatul ideal nu are cazier judiciar și nici antecendete rutiere grave. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe minime de mecanică auto și să cunoască la nivel conversațional o limbă de circulație internațională.

Programul este de 8 săptămâni pe camion, urmate de două săptămâni de concediu plătit. Timpul de lucru va respecta reglementările UE. Se oferă asigurare medicală, echipament de lucru (jachetă, vestă, încălțăminte) și training la angajare.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O companie angajează 12 șoferi începători care să lucreze pe autocamioane în Uniunea Europeană (Marea Britanie, Danemarca, Franța, Germania).

Candidații trebuie să aibă aviz medical și psihologic valabil și cazier judiciar și auto fără incidente majore. De asemenea, ei trebuie să fie disponibili să lucreze în spațiul comunitar pentru perioade de timp cuprinse între 8 și 10 săptămâni.

Compania oferă școlarizare teoretică și practică, în scopul obținerii coeficienților de conducere economică ce pot aduce bonusul lunar.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O agenție de recrutare a forței de muncă este în căutarea a 15 persoane care să lucreze ca șoferi full time în străinătate. Candidatul ideal trebuie să cunoască la nivel conversațional o limbă de circulație internațională, să aibă o atitudine pozitivă și dorință de colaborare pe termen lung.

Postul este pe perioadă nedeterminată, iar contractul va fi semnat direct cu o companie belgiană. Se pleacă gratuit către Belgia din Deva.

Salariul în primele 3 luni este de 1750-1800€ net/luna, iar după primele 3 luni se oferă un salariu de 1950€/lună.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O companie specializată în logistică și transport internațional angajează 10 șoferi care să transporte marfă în spațiul comunitar.

Primul contract se încheie pe perioadă determinată, cu perioadă de probă de două săptămâni, în care se asigură training în Olanda. Perioada de lucru este de 5 săptămâni, după care se acordă o săptămână de zile libere. Beneficii suplimentare: pensie privată Pilonul III plătită de companie.

Joburile sunt full time, iar salariile oferite sunt de peste 1.500 euro pe lună.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O firmă de recrutare și de plasare a forței de muncă este în căutarea a 15 persoane care să lucreze ca șoferi la o companie privată din Belgia.

În primele 3 luni, salariul este de 2.015 euro net pe lună, iar după 3 luni este de 2.100 euro net pe lună. După un an este de 2.115 euro net pe lună.

Se lucrează, în medie, 40 de ore pe săptămână. Beneficii: asigurări sociale, asigurări medicale, cazare asigurată de angajator, transport suportat de angajator (se face cu microbuzul companiei), concediu plătit.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O companie de transport angajează 5 șoferi care să lucreze în Uniunea Europeană. Angajații vor efectua transport de marfă în toată Europa și vor fi responsabili pentru marfă, pentru materiale și pentru livrarea lor la timp către clienți.

Calități necesare: rezistent la stres, orientat spre rezultate, onorabil și dornic să învețe. Se va oferi o poziție într-o companie care este puternic dezvoltată, într-un cadru internațional foarte dinamic. Se oferă un program intensiv de instruire și un pachet salarial atractiv (între 1.700 și 2.100 euro).

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

O companie angajează șoferi care să transporte marfă în străinătate. Se lucrează câte 4 săptămâni, acestea fiind urmate de o săptămână liberă. Se oferă contract de muncă și training profesional pentru șoferi în Olanda.

Salariul este competitiv și pornește de la 1.800 de euro net, cu posibilitate de creștere.

AICI găsiți toate detaliile despre aceste joburi și puteți APLICA.

AICI găsiți și alte locuri de muncă pentru șoferi în străinătate.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți
Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii
Profi caută zeci de angajați în toată țara. Ce salarii se câștigă
Locuri de muncă în vânzări, în țară și în străinătate