Joburi Lidl în 70 de localități. Vânzătorii ce câștigă peste 3.300 de lei în mână

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Joburi Lidl. Lanțul de hipermarketuri desfășoară în această perioadă una dintre cele mai ample campanii de angajare din ultimii ani.

Lidl a scos la concurs posturi extrem de diverse în 70 de localități din țară, de la mari orașe la comune și orașe mici.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și de actuali angajați ai companiei, unii vânzători și casieri ajung să câștige și 3.300 – 3.400 de lei net pe lună.

Joburi Lidl – Sunt libere următoarele locuri de muncă:

– lucrător depozit
– vânzător
– șef de vânzări
– asistent achiziții – administrare contracte
– achizitor
– manager de magazin
– asistent de manager de magazin
– adjunct manager de magazin
– executive assistant (cu limba germană)
– manager de proiect construcții / expansiune

Joburi Lidl – Posturile sunt libere în următoarele orașe:

– 1 Decembrie, Ilfov
– Adjud
– Alba Iulia
– Arad
– Bacău
– Balș
– Bârlad
– Bistrița
– Bragadiru
– Brașov
– București
– Buhuși
– Bușteni
– Buzău
– Câmpina
– Chiajna
– Chitila
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Craiova
– Cugir
– Curtea de Argeș
– Deva
– Dorohoi
– Drobeta Turnu Severin
– Dumbrăvița
– Galați
– Găești
– Giroc
– Giurgiu
– Gherla
– Ghiroda
– Hațeg
– Hunedoara
– Iași
– Luduș
– Lugoj
– Jimbolia
– Mediaș
– Mizil
– Odorheiu Secuiesc
– Oradea
– Orăștie
– Pașcani
– Pecica
– Petroșani
– Piatra Neamț
– Pitești
– Ploiești
– Roman
– Satu Mare
– Sebeș
– Sibiu
– Slatina
– Slobozia
– Șelimbăr
– Tășnad
– Târgoviște
– Târgu Mureș
– Târgu Neamț
– Târgu Secuiesc
– Timișoara
– Titu
– Tulcea
– Vaslui
– Vatra Dornei
– Vălenii de Munte
– Voluntari
– Zalău
– Zărnești

Joburi Lidl – Ce se oferă

Potrivit anunțurilor de angajare, Lidl oferă asigurare privată de sănătate, un salariu peste media pieței, bonuri de masă și posibilitatea de a obține lunar un bonus de performanță ce poate ajunge până la 1.350 de lei brut.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Joburi Lidl – Ce salarii sunt

Conform informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și de actuali angajați, un asistent șef de magazin angajat full time în Sfântu Gheorghe, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un vânzător angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei pe lună.

Un asistent de manager angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 2.050 de lei.

Joburi Lidl – Ce salarii și beneficii se oferă

Un vânzător angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 1.457 de lei.

Un asistent de manager de magazin, angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei, tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un adjunct de manager angajat full time în Slobozia, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Onești, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 4.200 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 700 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 1.780 de lei și tichete de masă de 15 lei tichetul / zi.

Un vânzător angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei pe an.

Joburi Lidl București

Un casier angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.820 de lei.

Un director adjunct de magazin, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 3.320 de lei.

Un casier angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Joburi în cea mai fericită țară din lume. Plata ajunge la 600 de lei pe zi

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.