Joburi la Penny în 21 de orașe. Angajații care iau de la 4.500 de lei în sus

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

Lanțul de supermarketuri Penny face angajări în această perioadă în 21 de orașe din țară, pe poziții diverse, de la casieri și lucrători comerciali la manageri.

Posturile disponibile sunt următoarele:

– casier
– lucrător comercial
– ambalator manual (carne)
– operator recepție marfă în depozit
– măcelar
– inginer în industria alimentară
– manager comisionare marfă
– adjunct de manager de magazin
– asistent de manager
– tehnician gestiune stoc
– verificator documente de expediție
– responsabil departament administrativ

Sunt joburi disponibile în orașele:

– Bacău
– Bragadiru
– Brașov
– Brănești, Ilfov
– București
– Constanța
– Deva
– Domnești, Ilfov
– Filiași
– Iași
– Măgurele, Ilfov
– Piatra Neamț
– Râșnov
– Târgoviște
– Târgu Frumos, Iași
– Timișoara
– Tomești, Iași
– Salonta, Bihor
– Ștefăneștii de Jos, Ilfov
– Voluntari
– Zlatna, județul Alba

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce se oferă:

· Pachet salarial format din salariu fix și bonusuri (de performanță, de retenție/reducere a fluctuației, de grijă privind prospețimea produselor);
· Tichete de masă acordate sub forma de card, tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
· Spor de 100% pentru zilele de sărbători legale lucrate;
· Spor de 50% pentru zilele de weekend lucrate;
· Asigurare medicală privată;
· Traininguri și formări profesionale;
· Acces la biblioteca Bookster, de unde se pot împrumuta cărți în mod gratuit;
· Zile suplimentare pentru concediu de odihnă. Se pornește de la 22 de zile de concediu și numărul de zile de concediu crește în funcție de vechimea în companie;
· Zi liberă plătită de ziua de naștere;
· Voucher pentru rechizite de școală și pentru scutece pentru nou-născuți.

Ce salarii sunt la Penny

Potrivit undelucram.ro, managerii și șefii de secție sau de departament pot câștiga de la 4.500 de lei în sus.

Un șef de departament angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 7.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un operator de recepție angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 venituri nete de 4.000 de lei pe lună.

Un șef de departament angajat full time în Bolintin Vale, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei, un bonus de 5.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Ce salarii au casierii și lucrătorii comerciali

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.250 de lei, un bonus de 1.500 de lei pe lună și tichete de masă de 315 lei lunar. Prin urmare, veniturile sale nete ajungeau la 4.750 de lei (fără bonurile de masă).

Un casier angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.320 de lei și tichete de masă de 420 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Corbeanca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.600 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.410 lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Tomești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în Hunedoara, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un manager de proiect pentru expansiune angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 10.000 de lei.

Un inspector în siguranța alimentelor angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un controlor financiar angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un administrator de cumpărări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei și un bonus de 2.500 de lei pe an.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.