HBO a anunțat când va avea premiera ultimul sezon din „Game of Thrones”

game of thrones sezonul 8 premiera
Foto: Captură YouTube

HBO a anunțat că ultimul sezon din celebrul serial „Game of Thrones” va ajunge pe micile ecrane în luna aprilie 2019.

Data exactă încă nu a fost anunțată.

Anterior, la jumătatea anului 2018, HBO anunțase că ultimul sezon din „Game of Thrones” va fi lansat în prima jumătate a anului 2019.

Ultimul sezon din serial, cel de-al optulea, va avea numai 6 episoade, însă acestea vor avea o durată de o oră.

Primele 6 sezoane au avut fiecare câte 10 episoade, iar sezonul 7 a avut 7 episoade.

Filmările pentru sezonul 8 au început pe 23 octombrie 2017 și s-au terminat în această vară, în iulie 2018.

Serialul „Game of Thrones”, creat de David Benioff și D.B.Weiss după seria de volume „Cântec de gheață și foc” scrisă de autorul George R.R. Martin, este unul dintre cele mai de succes seriale din istorie.

Dacă primul episod al primului sezon a fost urmărit în SUA de 2,2 milioane de telespectatori, ultimul episod din sezonul 7 a adus în fața micilor ecrane nu mai puțin de 12 milioane de oameni nerăbdători să afle cum se termină sezonul.

Serialul a câștigat sute de premii, inclusiv 47 de premii Emmy.

https://www.youtube.com/watch?v=CnhFBlkzYe8

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.