Fratele unui fost ministru al Educației, printre victimele accidentului aviatic de aseară

avion prăbușit suceava
Avionul s-a prăbușit în localitatea Hurjuieni. Foto: Captură video Antena 3

Cele două persoane care au murit, duminică seară, într-un accident aviatic produs în localitatea Hurjuieni din județul Suceava, sunt arhitectul Bogdan Adomniței, fratele fostului ministru al Educației Cristian Adomniței, și pilotul Marcel Iliese, relatează publicația stirisuceava.net.

Pilotul Marcel Iliese (58 de ani) era locotenent comandor în rezervă și instructor de zbor. Elevul era arhitectul și inginerul constructor Bogdan Adomniței (42 de ani).

Potrivit observatornews.ro, avionul fusese cumpărat în urmă cu 10 zile de Bogdan Adomniței, iar acum acesta urma cursuri de pilotaj.

Cele două persoane aflate în avionul de mici dimensiuni au murit la impactul cu solul. Deocamdată nu se cunoaște cauza accidentului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.