Fiul lui Dragnea, întâmpinat de un vecin cu mesaje anti-PSD. S-a mutat într-o casă a Bisericii Ortodoxe

Liviu Dragnea n-a putut să plătească taxa de pod la Fetești. Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a anunțat că deschis dosar penal in rem „pentru amenințarea și tulburarea liniștii publice, după ce fiul lui Liviu Dragnea și soția sa au acuzat că au fost „agresați” pe stradă.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu 10 zile și despre acesta a relatat, pe blogul personal, scriitoarea Raluca Feher, potrivit Ziare.com.

Aceasta spune că fiul lui Dragnea, care s-a mutat de curând în București, undeva în cartierul Cotroceni, a fost întâmpinat de un vecin, „fiul unui mare actor”, după cum scrie Raluca Feher.

Acesta l-a recunoscut și i-a strigat mai multe mesaje anti-PSD, dar și alte scandări: „hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine, mă, să vă bateți joc de țara asta și să furați de la copii săraci, tâlharilor”.

Soția lui Valentin Dragnea s-ar fi certat cu vecinul, după care, la scurt timp, două echipaje de poliție au venit în zonă. Fiul lui Dragnea și soția sa s-au mutat în Capitală într-o casă parohială care aparține Bisericii Ortodoxe Române.

Socrul lui Valentin Dragnea este preot. Potrivit Arhiepiscopiei Bucurestilor, casele parohiale sunt folosite în special de preoții slujitori ai parohiilor respective și de familiile lor (potrivit Statutului pentru Organizarea și Funcționarea Bisericii Ortodoxe Române), iar preotul Dionis Tătulescu, cleric al Parohiei Sfântul Elefterie – Nou, cu acordul parohiei și al Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, locuiește într-o casă din Cotroceni împreuna cu familia sa (soția și cele două fiice ale sale).

Cum una dintre fiicele preotului s-a căsătorit cu fiul lui Dragnea, acesta face parte acum din familie și poate locui în casa parohială, a mai dat de înțeles Arhiepiscopia, potrivit Ziare.com.