Fiul fostului fotbalist Adrian Mutu, dus cu ambulanța la spital pentru că îl durea un dinte

mario mutu
Mario Mutu. Sursa: Instagram

Fiul fostului fotbalist Adrian Mutu, Mario Alexandru (20 de ani), a fost dus cu ambulanța la spital pentru că îl durea un dinte.

Potrivit spynews.ro, în jurul orei 5 dimineața, Mario Mutu și iubita sa au ajuns la camera de gardă a Spitalului „Sfântul Ioan” din Capitală deoarece tânărul acuza dureri dentare și insista să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Sursa citată mai relatează că înaintea sa mai erau și alți pacienți la coadă, iar Mario Mutu s-a enervat deoarece a trebuit să aștepte, a început să înjure și a spus că stă „cu toți proștii la coadă”. A izbucnit un scandal, iar la fața locului a venit un echipaj de poliție.

Deoarece secția de stomaologie a Spitalului „Sfântul Ioan” nu era disponibilă, Mario Mutu a fost luat cu ambulanța și dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei.

Conform g4media.ro, tânărul a intrat în conflict și cu echipajul medical după ce acesta i-a refuzat prietenei lui accesul în vehicul alături de el.

Contactat de spynews.ro, Mario Mutu a confirmat că a ajuns la spital pentru dureri dentare și că la fața locului a venit și un echipaj de poliție. Întrebat dacă lucrurile au degenerat, el a evitat să răspundă și a închis telefonul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.