Eroul din tren. Un mecanic a salvat zeci de oameni în 3 secunde | VIDEO

conductor de tren erou
Foto: Captură YouTube

Reacția rapidă a unui mecanic de tren care circula în Polonia a salvat zeci de oameni care riscau să fie răniți din cauza impactului iminent cu un camion aflat pe calea ferată, informează BBC.

Mecanicul locomotivei a avut la dispoziție numai 3 secunde pentru a-i avertiza pe călători, însă a reușit: datorită lui niciunul dintre pasageri nu a fost rănit grav.

Trenul se deplasa cu o viteză de 110 kilometri pe oră, iar mecanicul a realizat rapid că acesta se va ciocni de un camion care se afla pe calea ferată.

În momentul în care a văzut camionul, mecanicul a ieșit din cabină și a fugit pe culoarul trenului, spunându-le călătorilor din vagoane să se dea jos de pe scaune și să se așeze pe jos, pentru a nu se afla în dreptul ferestrelor în momentul impactului.

Zeci de oameni i-au urmat rapid sfatul și s-au culcat la pământ.

Din fericire, nicio persoană din tren nu a suferit răni grave.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

De ce este Islanda una dintre cele mai fericite țări din lume. Lecția unui popor mic, dar tenace
Povestea românului care a fost ales primar în Germania
Țara în care cetățenii primesc pământ fără să plătească

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.